Social

Pârâul care aduce din munte apa cu aur de la Maieru, curățat de gunoaie

(FOTO) Mai mulți părinți din Maieru, ai căror copii frecventează Grădinița Valea Caselor, le-au dat acestora un exemplu de implicare civică. De Ziua Mondială a Apei, în timp ce micuții desenau pești pe o pânză albastră, adulții au trecut la treabă și au curățat de gunoaie albia pârâului ce vine din munte exact în zona în care este captată apa cu aur.

”Astăzi este Ziua Internațională a Apei! Pentru cei mici a fost simplu. Apa este căsuța peștilor și nu putem arunca gunoaie. Cu cei mari este mai greu. Suntem binecuvântați cu o zonă minunată, cu apă deosebită, căutată de atâta lume și totuși nu știm prețui apa. Mulțumim din suflet părinților, pentru cadoul minunat făcut apei și pentru exemplul dat copiilor. Nu vă puteți imagina cât erau de bucuroși! Prețuiți apa, apa este viață!”, a scris pe Facebook Grădinița Valea Caselor.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1831753233646017&id=100004340744895

Despre această apă, Timp Online a scris următoarele:

Etichete

4 comentarii

  • Probabil gunoaiele or fi fost aruncate de satenii „aflatori” in zona Somesului…Sau poate , mai degraba de parintii , bunicii , vecinii si vecinele micutilor , pe timp de un an . Zic si eu. Au dreptate parintii , cu cei mari e greu de tot . Micutii ar trebui invatati insa , ca nu trebuie aruncate gunoaie pe sol si in apa. Asta ar fi partea fireasca. Cea cu adunatul este utila dar cam atat. Concluzia pentru parinti , conducerea gradinitei si cei mici: „Nu arunca , ca sa nu ai ce strange !”

    • Sigur acesti oameni care strang gunoaiele au venit la indemnul liderului PNL din localitate.
      Saptamana trecuta a vrut sa le stranga liderul PSD, dar nu erau inca imprastiate de liderul PMP

  • Cu un pic de dorinta si elan, se poate… Azi in Maieru,maine peste tot in judet! Ce ,numai microbii si diversele tulpini cu virusuri, sa molipseasca lumea… Poate , in toata tara si asa vine primavara si Sarbatorile de Paste! Cu optimism,MNPop

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS