Timp de gândire

Părerea mea

Se întâmplă ca Guvernul să vrea să facă diverse chestii, gen să-i ajute pe pensionarii cu venituri mici. Se mai întâmplă ca Guvernul să aibă şi reprezentanţi în teritoriu. Ei se numesc prefecţi.

Nu ştiu cum se face că mie, tot mie, mi se întâmplă să-l sun pe prefect să-l întreb ce crede despre diverse proiecte ale Guvernului. Le putem implementa la noi sau ba? Dânsul, nefiind neam cu Liviu Rusu, răspunde la telefon, dar are acelaşi text de roboţel: nu ştiu despre ce este vorba. Sunaţi-mă mâine, să mă documentez şi vă voi comunica poziţia noastră oficială.

Să nu credeţi cumva că eu nu-i spun prefecţelului (de la roboţel adaptare) despre ce e vorba. Îi citesc ştiri întregi cu subiect, predicat şi tot arsenalul. Nu ştiu exact dacă nu mă ascultă (fiindcă nu mă cheamă Ioan Oltean) sau nu înţelege. Cert este că niciodată nu are nicio părere.

Faptul că un funcţionăraş al Guvernului nu are păreri, pe mine personal nu mă afectează direct. Asta e. Treaba lui. Nu are decât să sune la partid şi să întrebe dacă e voie să iasă pe uşă şi să bea cafea pe Odobescu. Eu, una, nu-l împiedic. Mi se pare însă grav ca un astfel de om să fie pretendent la vreo funcţie de ales local în care trebuie să decizi cu capul tău, să ai puncte de vedere şi să le susţii.

Aşadar, domnule prefect, personal nu simt că mă reprezentaţi în niciun fel. Evident că reprezentaţi Guvernul Boc la cel mai înalt nivel posibil. Mi-aş dori să vă mulţumiţi cu atât, părerea mea!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS