Actualitate

Pârtia Teleschi, închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Temperaturile au crescut, au început ploile, iar Pârtia Teleschi de pe Dealul Cocoșului din Unirea, în lungime de 300 de metri, a devenit impracticabilă.

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile pârtia mică, deservită de teleschi, nu va putea fi deschisă astăzi, 24.01.2021. În funcție de evoluția temperaturilor, pârtia va fi redeschisă atunci când vor putea fi asigurate condițiile optime pentru buna ei funcționare”, a anunțat Primăria Bistrița.

Pârtia mică s-a deschis în 18 ianuarie și a funcționat 6 zile. Pârtia mare, de 1.300 de metri și deservită de telescaun, nu a fost deschisă în actualul sezon de iarnă.

Reamintim că Pârtia Cocoş din Unirea, obiectiv pe care Primăria Bistriţa l-a construit cu bani obținuți prin accesarea unui credit bancar, a funcționat 10 zile în sezonul 2017-2018. În 2018-2019 a depășit ”performanța” cu încă patru zile, având un total de 14 zile de funcționare, iar în sezonul 2019-2020 pârtia mare s-a deschis în 23 ianuarie 2020 și s-a închis după patru zile de funcționare, pârtia mică rămânând deschisă până la începutul lui februarie.

https://www.facebook.com/PartiaBistritaOficial/posts/3611826922230652

19 comentarii

 • „DIN CAUZA condițiilor meteo nefavorabile suntem obligați să nu deschidem pârtia astăzi.” Așa ar fi trebuit să sune anunțul celor care administrează pârtia de pe Dealul Cocoșului (exact cum scrie dl. Gheorghe în articol). „Datorită” se folosește în alt context.

 • Cu alte cuvinte, si -a incheiat activitatea, si asta hustifica zecile de mii de euro care se cheltuiesc pentru functionare, la frl si sslariile exirbitante ale puhoiului de sefi si angajati de acolo.
  Dl Turc desi are deja vechime acolo inca nu a reusit sa faca absolut nimic cu nimic.
  Felicitari domnule Turc si tineti-o tot asa, realizarile sunt marete!

  • Scuză-mă schiorule,nu mă refer cum ,,schiezi” printre litere,că și eu mai fac greșeli,dar a tot reproșa,unora care,poate de bună intenție,dar au greșit,e tardiv.Trectu-i dus nu-l poți schimba,despre morți numai de bine,iar cu Doamne,Doamne,îi mai greu să-i spui cum să fie vremea.Eu am văzut că s-au bucurat câteva sute de copii,vreo cîteva zile și se vor mai bucura.Hai să mai privim și partea plină a paharului,că altfel vom ajunge și la bine să-i zicem rău.
   PĂREREA MEA !

  • daca ai avea o scoala izolata unde sunt cativa copii si se cheltuie milioane tu nu ai pune un autobuz sa i duci zilnic la scoala vecina sa reduci cheltuielile?
   De ce nu propui tu asa cu parerea ta sa puna cateva zile pe an in aceasta perioada autobuze gratuite la cavnic sau toplita ?

 • Sunt vreo 15 angajați la pârtie dar în fiecare seară erau cei de la svsu la teleschi. Angajații pârtiei stăteau în birouri…

  • „Voluntarii”, ca să fim înțeleși sunt angajați cu norma întreagă la primărie ca toți ceilalți funcționari. Doar le zice voluntari. E serviciul în care s-au angajat cei care s-au remarcat în campania electorală a PSD, cu prietenii și nevestele.

  • SVSU/POMPIERI sau ce va scria pe haine… daca asa mergeti si la „urgente” cum puneti si crosele…ii clar atunci.

 • Ca sa nu mai fie o sursa de razmerita si comentarii inutile eu ii sugerez d-lui Primar IOAN TURC sa vanda aceasta instalatie CJ-ului sau altor UAT-uri de la munte sa se caute un loc cu adevarat inalt din punct de vedere geografic si morfologic si se va asterne linistea in NEWARLAND. Pana atunci pe nemeritate Primarul raspunde de marea HARABABURA numita PARTIE.Ideea este ca NASA ne transmite sa ne pregatim de ierni fara zapada . Poate ca totusi de la 1.500 2-000 sa o mai gasim batar o luna pe an.

  • vreau sa va contrazic si imi cer iertare daca o sa va suparati si o sa ma jigniti. Dar Nasa se ocupa de verzisori si nici decaum de albitori!
   Adica de extraterestri. De zapada alba se ocupa domnul BUSU.
   Daca vreti va dau numarul lui ca imi mai planific concediile impreuna cu el. ii spui ca il suni din partea mea, stie el cine….07558792581

 • Cum sa ma supar pe o glumita buna. Nu jignesc pe nimeni, insa raspund de regula tare celor care ma jignesc pe mine fara sa ma cunoasca. O seara faina stimabile !

 • E de vina Turc ca nu a nins sau crețu cu sleata de consilieri psd , ca au aprobat o astfel de investitie?
  Esti liber sa gandesti ce vrei dar nu mai arunca cu laturi.

  • Ce intrebare e si asta?
   De asta in Romania nu se va face nimic pentru ca la alegeri avem de ales dintre doi proiecti!
   ASA CUM FACI SI TU…ma pui sa aleg dintre doi prosti!
   te-ai gandit ca exista si a treia varianta?
   Daca doi iti spun ca esti beat te duci si te culci…asa si aici
   Daca investitia e prosta incearca sa nu mai faci investitii si nici cheltuieli sumplinetare. Vinde-o la fier vechi ca e mai rentabila in timp daca stii ce sa faci cu banii primiti!!!!!

 • ei nu? nu vedeti gradinile suspendate ale primarului Turc??? e plin pe acoperisuri!!!are domnule si el idei, numa ca sunt doar in capul dumnealui! ca si Cretu, fiecare cred ca prind niscaiva unde radio!!!!wow si ce se mai bucurau unii despre gradinile alea de pe blocuri cum o sa le faca si o sa le ude si o sa le curete…exact ca orasul de zapada si mizerie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS