Actualitate

Pasajele pietonale, spălate cu detergent

Zonele pietonale din Bistrița, de la pasaje din centru până la cel din zona Gării, au fost spălate de compania de salubritate Supercom cu apă și detergent, sâmbătă.

Potrivit unor imagini postate de Primăria Bistrița, angații Supercom au dat din abundență cu apă și detergent.

Pasajele Bistriței sunt scurtături dinspre centrul orașului înspre străzile principale, orientate pe direcția nord-sud. Numărul mare al pasajelor a făcut ca orașul să primească denumirea de ‘’Bistrița – orașul pasajelor’’.

Unele pasaje au aspect de străduțe iar altele sunt total acoperite cu zidărie dând senzația de tunel secret. Cele mai multe pasaje au fost reabilitate în anii trecuți de către administrația orașului.

6 comentarii

 • Asa e…plus chestia cu „schimb valutar” – aici va sugem de banii castigati prin munca grea in strainatate… inca se vede tranzitia…de la comunism spre socialism ca la.capitalism nu am ajuns nici in ziua de azi. Chestii din astea vezi prin tarile comuniste sarace: schimb valutar

  3
  1
 • Am vizionat filmul de mai jos și „mi-a venit inima ❤️ la loc” legat de curățenia din prin Bistrița.
  La minutul 14,cred,dl reporter lauda apart.unde sunt cazați în Italia/Palermo și precizează că „doamna care le făcea curat acolo era româncă ,din România” ! Bine că mergem să le spălăm kk și la alții in Occident !
  Doamne ce mizerii la ital/aia atât de lăudați !vreo 2 mil avem in diaspora acolo!

  Vizionează „SICILIA – Am avut parte de un SOC, pare ca am PARASIT EUROPA! ( prima impresie )” pe YouTube
  https://youtu.be/jnL4YEFfMgc?si=b5ehWySf-Rf69viU

 • Bine, bine, lucrezi 10 ani la curățenie în occident, îmbrăcat frumos ca ăștia ce cărau cu izoleta și servești la bătrânețe o pensie de 1 mie euro cât un neurochirurg după 40 de ani de muncă. Te întorci acasă și ți se fâlfâie…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.