Actualitate

Patronul unui local cu terasă pe centru, amendat de trei ori de Poliția Locală

Poliția Locală Bistrița l-a amendat pe administratorul unei terase de pe pietonalul Liviu Rebreanu, zonă unde un biciclist s-a accidentat, iar baia de ulei a unei mașini a suferit avarii, deoarece după ridicarea terasei nu au fost îndepărtați doi suporți din metal ieșiți din pavaj.

”Desființarea unei terase provizorii, indiferent dacă este amplasată în zona pietonală sau în alte locații, presupune prin obligațiile impuse de autorizația de ocupare temporară a domeniului public, aducerea de către administratorul societății a terenului respectiv a trotuarelor unde aceasta a fost amplasată, la starea inițială, la expirarea perioadei de funcționare.

Cazul pe care îl prezentăm, în speranța ca pe viitor să nu se mai repete, este al unei terase amplasate în zona pietonală căreia i-a expirat perioada de funcționare iar administratorul acesteia a omis aducerea terenului la starea inițială.

Au rămas, după ridicarea terasei, doi suporți din țeavă metalică, cu înălțimea de aproximativ 30 cm, ieșiți din pavaj, precum și cabluri de conectare la rețeaua electrică, fapt ce a condus, se pare, la accidentarea unui biciclist și la distrugerea băii de ulei a unui autoturism.

Administratorul a fost somat marți, 7 noiembrie, să aducă terenul la starea inițială în maxim 48 de ore, dar s-a conformat doar după trei procese verbale de constatare a contravenției – în sumă totală de 1.350 lei – întocmite de colegii de la Disciplina în Construcții și Control Comercial”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

6 comentarii

 • Doamne ferește!, asta e tentativă de omor.
  Sa nu îți dai seama că isi rupe gâtul cineva acolo …. trebuie sa fii prost ca gardul.
  Din nou, NU CRED d ca a fost vina patronului ci a angajaților de foarte slaba calitate din România , care nu fac nimic din proprie inițiativa, doar daca îi pune patronul. Nu muncesc independent, nu se implică, nu iau decizii singuri, iar daca e vreunul mai isteț , care face câte ceva, e certat de către patron, că de ce a făcut, “cine ți-a zis să faci așa”?

  29
  5
  • Păi primarul Turc locuieşte tocmai pe strada Liviu Rebreanu el nu vede toate tâmpenile de pe strada aceea sau poate că este mână în mână cu patroni de acolo ?!
   Trebuie să se întâmple acidente sau să se îmbolnăvească copii în şcoli ca cineva să se sesizeze şi să ia măsurile de rigoare ?!

   27
   6
 • Pun pariu ca la primavara acelasi patron va primi din nou Certificat de Urbanism sa functioneze cu alta terasa si mai mare.Din lipsa aplicarii unui cod administrativ serios unde sa fie stipulat exact ce pateste un AF sau SRL daca nu isi duce la indeplinire obligatiile cetateanul trebuie sa sufere, iata doua exemple.
  Banile sa iasa pentru administratie, in rest DUMNEZO sa aiba-n paza trecatorii.

  21
  5
  • Nu ai ce aşteptări să ai de la cocalarii din Centru Vechi că nu-i duce capul deloc. Eu demult evit zona aceea dubioasă.

   25
   3
 • Cu siguranta zonele dintre blocuri nu sunt dubioase ?
  Toate orasele Romaniei au devenit dubioase odata cu cresterea consumului de alcool si droguri.
  Asa ca draga RALUCA extinde zona si recomandarea este sa nu te prinda seara prin nici un punct al orasului.Ultimele evenimente dure din oras cu talhari si violatori confirma faptul ca Bistrita nu este sigura.
  Gata, a trecut vremea copilariei mele demult cand toate familiile de bistriteni se cunosteau reciproc.

  3
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS