Actualitate

Patru șefi de instituții, înlocuiți din funcții. Cine sunt noii titulari (FOTO)

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a anunțat, în ședința Colegiului prefectural, că patru șefi de instituții au fost schimbați din funcții. Iată despre cine este vorba:

La Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Adrian Bota a fost înlocuit cu Mircea Gh. Diacon, comisar șef adjunct.

La Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Petrică Popșor a fost înlocuit cu Cornel Chiuzan.

La Reprezentanța Registrului Auto Român (RAR), Liviu Marica a fost înlocuit cu Cosmin Wechter care a revenit în funcție.

La Agenția Teritorială a Autorității Rurtiere Române (ARR), Marius Armean a fost înlocuit cu Doina Filipoiu, care de asemenea a mai condus instituția.

8 comentarii

  • Mai fratioareeee …….. !!! Nu sunt astia cei care au promis ca vor veni cu oameni noi (care n-au mai fost), competenti, bla-bla-bla, …, etc. … ? Dupa ce au ajuns la guvernare ce fac ei oare ? Ce stiu mai bine nu ? Mai mult sau mai putin revin pe functii aceeasi „competenti” care si-au mai dat cu stangu’-n dreptu’ si acum cativa ani cand PNL a mai fost la guvernare. Daca asta va este elita (sefii de instituti numiti pana acum) … oameni buni din PNL, mai bine stati in opozitie. Nu aveti ce cauta la guvernare ca nu o sa faceti nimic cu asemenea „profesionisti”. PS: Se aude prin gura targului ca unii din ei habar nu au ce semneaza de profesionisti ce sunt. Hai ca ne vedem la vot … Sa speram ca la anticipate ca deja s-a vazut de ce sunteti in stare. Si inca ceva: Nu simpatizez nici cu PSD nici cu alt partid. Observ doar de pe margine.

  • Rotatia cadrelor se numeste. E ca in bancul ala cu sacu si scuturarea lui pe vremea socialismului. Dacă sunt lăsați în același sac se mănâncă între ei, daca sacul rămâne nescuturat chiar dacă sunt separati, rod sacul.

  • Cum vreti sa aplice PNL politica lor cu oamenii din PSD?La americani sau englezi a doua zi dupa castigarea alegerilor republicanii se instaleaza cu tot tacamul fara discutii.La noi ,ca la nimeni,au trecut vre 5 luni si e tot un talmes balmes!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS