Actualitate

S-a constituit ”Alianța pentru Bistrița-Năsăud”: ”Pentru oameni, nu împotriva a ceva”

Liderii organizațiilor județene PSD, ALDE și Pro România au semnat protocolul de constituire a alianței electorale pentru alegerile locale din vara acestui an, denumirea acesteia fiind ”Alianța pentru Bistrița-Năsăud”.

”Așa cum am promis, ne-am aliat pentru Bistrița-Năsăud, prin semnarea protocolului de constituire a alianței electorale. Pentru că oamenii și județul nostru au nevoie de stabilitate, înțelegere, continuarea proiectelor și investițiilor, de dezvoltare. Acestea sunt motivele pentru care am decis să ne dăm mâinile și să mergem împreună în alegerile locale. Noi, PSD BN, ALDE BN și Pro România BN, am înțeles că, dincolo de viziune și o strategie coerentă de dezvoltare, oamenii au nevoie de oameni care să se alieze pentru, nu împotriva a ceva. Noi ne-am aliat pentru oameni, cu fapte nu vorbe”, spune președintele organizației județene PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

https://www.facebook.com/emilradu.moldovan/posts/2846847698702092

În 17 februarie, atunci când a fost anunțată formarea alianței, liderul PSD BN Radu Moldovan a precizat că alianța va avea candidați unici pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cele 62 de funcții de primari: ”Peste tot unde unul dintre partidele membre ale alianței are primar în funcție, acel partid va avea dreptul să propună candidatul de primar iar celelalte două partide se angajează să-l susțină. Acolo unde niciunul dintre cele trei partide nu are primar, în baza negocierilor vom stabili din partea cărui partid va fi candidatul alianței. Urmează ca în baza unor analize sociologice, acolo unde va fi cazul, și consultării cu organizațiile partidelor din fiecare UAT să luăm decizia dacă peste tot vom merge pe liste comune pentru consiliile locale și pentru CJ. Vor avea loc câte discuții vor fi necesare, va fi o analiză punctuală, inclusiv pentru listele la Consiliul Local Bistrița și Consiliul Județean”.

În 2016, PSD a câștigat Consiliul Județean și 39 de primării în Bistrița-Năsăud, iar ALDE – 7.

VEZI ȘI:

15 comentarii

 • Bine ca PRO Romania au iesit duminica seara in presa ca ei nu fac alianta numai la nivel de CJ. PSD-istii tot pesedisti sunt, mincinosi!

 • Alianța pentru Dragnea în județul Bistrița-Năsăud pentru Teleormanizarea județului și viziunea de la Belina. Dar Răducu în afară de politica PSD mai face și altceva în biroul lui de la județ?

 • ERA VORBA DE ALIANTA CU 6 PARTIDE, CEILELALTE 3 PARTIDE UNDE SUNT?:))) DOMNUL BALAN E DREPT? BATETI PALMA CU PSD? HAI DOMLE, ALTE PARTIDE CARE OR FI? UNPR? ASTIA NU AU BANI SA PLATEASCA CURENTUL LA SEDIU, SAU POATE USR HMMMM?? SAU TURC SE ALIAZA CU RADU???? DAR IOIIIII. CE SE FUMEAZA PE LA VOI?

  • Numai doua sunt cele ale rromilor si banuesc ca macar una sunt ale verzilor ca si astia sunt vreo trei. In total cred ca se aduna cam 50 de membrii, de la toate la un loc, dar nici ALDE si Pro RO. nu aduna mai multi. Da ce bucuros e Raducu.

 • Priviți cu atenție și luați aminte! Ăștia sunt oamenii care de vreo 30 de ani (dar nu numai ei) vă promit bunăstare! De ei trebuie să ne ferim!

  • Cand promit bunastare pentru cei multi si saraci primul gand fuge spre ei, cum sa-si umple buzunarele din salarii „mizere”, cum ei o declara, de bugetari. Sunt niste farisei.

 • Păi Timp ce e fost pesedist. Deci un fel de curwă politică. Dacă l-au tras pe linie moartă după ce i-a sărit scaunul de subprefect s-a reorientat spre o reorientare pesedistă sub altă formă.

 • Pana la primăvara mai mor din ei !
  Mai vine o vreme grea ! Un fulger , un trăznet , o sa-i mai ia dracu ‘ pe unii … rămâne nimic din oameni de nimic !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS