Actualitate

Radu Moldovan: Încă trei partide vor să intre în alianța noastră. Protocolul anunțat este în viață

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că nu a primit nicio înștiințare oficială de la Pro România cu privire la ieșirea din alianța județeană cu PSD și ALDE pentru alegerile locale din vara acestui an.

”Am citit comunicatul de presă al Pro România, dar n-am primit niciun fel de comunicare oficială cum că sunt nemulțumiți de ceva și că ar ieși din această alianță. Din punctul meu de vedere, protocolul este viabil, în viață, este unul perfectibil. Aștept o comunicare oficială. Săptămâna aceasta protocolul va fi și semnat. Apreciez foarte mult că prietenii mei de la Pro România cumva cu mine vor, nu vor cu altceva, deci oricum e un gest drăguț din partea lor”, a declarat Radu Moldovan.

Duminică seară, Pro România Bistrița-Năsăud a informat printr-un comunicat că Biroul Județean de conducere a decis să respingă adoptarea și semnarea protocolului de colaborare electorală cu PSD și ALDE, deciziile luate fiind de a merge pe liste separate, de a susține candidatura liderului PSD BN Radu Moldovan la șefia CJ și de a avea candidat propriu la Primăria Bistrița.

Președintele PSD BN, Radu Moldovan, a spus că încă trei formațiuni politice ar vrea să facă parte din această alianță: ”Mai sunt alte trei partide care m-au contactat că vor să intre în alianță. Nu mă întrebați care, că nu pot să spun. Dar sunt trei, pe lângă cele trei. Spre deosebire de alți lideri, care au spus că ei fac alianță cu absolut oricine în afară de PSD, pe mine n-o să mă vedeți făcând astfel de afirmații. Văd că n-au avut nicio jenă cu privire la alianța de la Năsăud, făcută în 2016 și funcțională și în ziua de astăzi, viceprimarul de acolo a ajuns în alianță cu PSD și funcționează o alianță la Năsăud. Decizia conducerilor centrale ale partidelor de a lăsa organizațiile să-și facă local politica de alianțe e cea mai bună decizie”.

Radu Moldovan, care va candida pentru un nou mandat la șefia CJ, a spus că așteaptă ”cu mare interes” desemnarea candidatului PNL pentru funcția de președinte al CJ.

”Eu sunt bucuros că primarii din județ și consilierii județeni, cu mici excepții, și nu mă refer la persoane ci la anumite momente, au înțeles că toți facem parte din partidul cetățenilor județului Bistrița-Năsăud. Politica e la partid, aici facem politica oamenilor, iar rezultatele din județ spun totul pentru oamenii de bună credință. Și în urma multitudinii de sondaje, oamenii de bună credință sunt într-o majoritate covârșitoare, adică mult peste două treimi. Oameni care fac analiză pe fapte, nu pe povești și nici pe intoxicări de toate felurile. Și acest lucru îmi dă o stare de liniște. Sigur că sunt și cetățeni înregimentați în partide, care orice le spui văd numai ce au ei de văzut. E dreptul fiecăruia să vadă, să nu vadă, să facă cum consideră. Dar când vezi că majoritatea covârșitoare analizează lucrurile în mod corect, merită să faci eforturi în continuare”, a comentat el.

VEZI ȘI:

13 comentarii

 • Politica voastra din ultimii ani inseamna dublarea costurilor cu traiul, pentru oamenii normali? Ca sa ti dublezi salariul tau ,al nevastei tale,sa dublezi pensiile la toti securistii (care ne au ascultat telefoanele) si nomenclaturistii,trebuie noi sa suportam scumpirile…?O sa dispareti de pe scena politica in curand.Nu intelegi ca 75% din populatie o duce mai rau si nu au sporuri si bonuri de vacanta ca voi,astia de la STAT?Nu ma interesa daca va cresteati veniturile cu 300%,dar eu sa nu fiu afectat de inflatie si de prostia voastra adusa la rang de ministrii.

 • Mai poți aduce inca trei si inca trei, dar tot vri pleca de la Consiliul Județean, lentru ca ti esti Dragnea al doilea in tot ce faci. Îti angajezi fratele la Aquabis ca director executiv desi el este ceferist, neavand nici o legatura cu apa

 • Auzi caraghioslâc: Protocolul este în viabil doar că nu a fost semnat. Logică pesedistă. Păi bre tovarășul, dacă nu a fost semnat înseamnă că nu există! Ce ne aburești! Și nu era cazul să semnalizezi că cei de la Pro România erau prietenii domniei voastre care cumva cu domnia voastră vor, că știa toată lumea aranjamentul. Oricum ceilalți care și-ar putea dori cu domnia voastră încap toți în această poză:
  https://timponline.ro/social-democratii-bistriteni-mitingul-apararea-democratiei-statului-drept-foto/
  Indiferent cum se vor numi partidele fake invocate pentru uzul protocolului sub care vreți să vă ascundeți, tot prietenii pușcăriașului Dragnea vor fi. Alianța: Tusea și Junghiul

 • Radu Moldovan e șugubăț, nici nu există atâtea partide câte spune el că-l sprijină. Obișnuit să-i ascult minciunile mă amuză fiecare declarație comică a lui. Radule, până la urmă nici PSD-iștii tăi nu te-or vota, fiindcă știu prea bine ce hram porți. Administrațiile de la municipiu și județ vor fi liberale după 14 iunie, garantat.

  • Exista, cum sa nu fie. Avem partide cu doi membrii, un presedinte si o secretara. La noi, tara tuturor posibilitatilor, acolo unde CCR ia din prerogativele Presedintelui date prin Constituti, se poate ori ce. Poate sa faca alianta cu inca zece partide ca tot 20% vor lua.

 • Nu am fost și nu sunt fan Radu Moldovan,dar dacă o să am ocazia să aleg uninominal între Radu Moldovan,indiferent ce partid are în spate și Ovidiu Florian,tot indiferent de ce partid îl susține,votez fără ezitare Radu Moldovan.Un președinte de CJ este în primul rînd un administrator al județului,care știe să-și formeze o echipă profesionistă,care să muncească și să lase în urma lor lucruri folositoare cetățenilor din județ.Peste zeci de ani oamenii vor întreba ,oare cine a fost președinte de CJ cînd s-a făcut drumul pe Srîmba? Mulți vor spune Radu Moldovan,puțini vor ști ce partid a reprezentat,la fel și de primarii care au lăsat ceva în urma lor.Pe cine interesează cine a fost șăful paznicilor,gardienilor din BN care tăiau frunză la cîini? Vă spun eu nimeni,atunci cum smău să te mai și voteze?
  PĂREREA MEA!
  P.S. Aștept jignirile.

 • Nu merita nea Ioane sa te jignim este prea mult de scris inclusiv de marile realizari ale marelui carmaci caruia ii aduci mari elogii.
  Sa ai o seara faina.

 • Cum am mai spus, când urci așa sus si îi vezi pe toți așa mici nu îți mai vine bine să cobori. Așa era și cu Ceaușescu totul era datorita lui.Nimeni nu lauda constructorul s-au muncitorii. Acuma pentru toți cei care ocupă funcții de conducere, pt ce ați mers acolo, să luați bani degeaba s-au să luați comisioane grase. Eu zic că ar trebui să vă treziți la realitate. Că vă implicați și faceți ce trebuie si vă luptati pt un judet, trebuie să vă dați seama că de aceea v_am votat.

 • Raducule,te-ai bagat iar ,duminica,intre 2 episcopi,dar nu te vor putea ocroti, pt ca Dzeu stie ca ai folosit prietenia cu Ponta,Dragnea,Viorica ,numai pt interes personal!!!

 • Timoce a fost inscaunat președinte la ProRomamia de Nicolae Moldovan primarul din Beclean. Tot Nicolae Moldovan este președinte executiv al Psd dar si prieten bun cu Ponta. Interesant joc face Timoce sau Nicolae Moldovan.

 • Cred ca ar trebui adus Orban sa candideze din parte PNL, din nefericire , pentru el bineinteles, trece din nou in somaj. Orban ar putea candida si la CJ si la Primaria Bistrita,merita, in doar 4 luni a rezolvat problemele Romaniei, in 2 luni rezolva problemele judeteleui si a municipiului, dupa care il poate lasa pe d-l Ovidiu Florean sa se ocupe de administrare, problemele fiind deja rezolvate !!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS