Economie

Pe ce cheltuiește CJ banii publici? Pe deplasări, telefoane și mass-media

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud ar fi cheltuit, anul trecut, șase miliarde de lei din buget pe deplasări, telefoane, carburant și mass-media.

Consilierul județean Daniel Suciu (PSD) a declarat, marți, într-o conferință de presă, că sumele apar în execuția bugetară cu care aleșii județeni ar trebui să fie de acord în ședința de joi. El a declarat că USL va vota împotrivă din două motive. Primul este că documentul nu a fost prezentat CJ la termen, iar al doilea că o grămadă de bani au fost cheltuiți anapoda, pe telefoane, carburant, protocol și mass-media.

Potrivit sursei citate, facturile telefonice ale angajaților CJ s-au ridicat, anul trecut, la 80.000 de lei (opt sute de milioane de lei vechi), cele pentru carburant la 90.000 de lei, iar cheltuielile cu mass-media la 60.000 de lei.

„Nu știu când a vorbit Liviu Rusu la telefon fiindcă tot aflu că nu răspunde niciodată când e sunat”, a spus Suciu.

Conducerea CJ ar trebui să dea explicații în ședința de joi legătură cu banii cheltuiți cu mass-media, știut fiind faptul că ginerele președintelui CJ este acționar majoritar la un ziar, iar direcționarea unor bani publici către afaceri private nu este în regulă indiferent din ce unghi ai privi și oricât de mult ai invoca interesul publicului de a fi informat corect. Să fie, dar pe bani privați, nu publici!

Cristiana Sabău

Etichete

1 comentariu

 • 80.000 de lei?????????????????????????
  jesussss!!!!!!!!!
  am 3 abonamnete orange tip delfin
  o gramada de minute ca ma plictisesc, platesc pe luna 105 lei!
  faceti un mic calcul, ioi, 80.000 lei si altii fac foamea, pensionari, etc!
  RUSINE!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.