Actualitate

Pe str. General Grigore Bălan se toarnă ultimul strat de asfalt

Pe strada General Grigore Bălan, aflată pe traseul ”Liniei Verzi”, se toarnă ultimul strat de asfalt. Strada este închisă circulației până duminică seara.

Strada General Grigore Bălan este închisă traficului până duminică la ora 20.00, perioadă în care nu se va circula nici pe străzile adiacente între sensul giratoriu de pe strada General Grigore Bălan – intersecția cu strada Bistricioarei, până la sensul giratoriu de pe strada General Grigore Bălan – intersecția cu strada Avram Iancu.

Șoferii au fost informați să mute mașinile de pe stradă, însă cei care nu au făcut-o le vor găsi în parcarea de pe strada Grănicerilor, unde au fost mutate de angajații Primăriei Bistrița.

Proiectul ”Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric, hibrid sau normă de poluare redusă” este unul dintre cele două proiecte majore de mobilitate urbană pe care Primăria Bistrița le implementează cu bani din Fondul European de Dezvoltare Regională, din bugetul național și cu o contribuție proprie.

37 comentarii

  • Zorro totuşi nu si nimic de lucru acolo în primărie sau poate că esti în pauza de masă ?

   17
  • Zorro vineri tot zi scurtă vă luați în primărie că sunteţi super-osteniți după o săptămână de ” muncă ” ?

  • …numai bun de parcat!
   Cum poate trece polutia locala prin acel sens si sa fie plin de masini parcate si sa nu opreasca?
   DETIN FILMARE CAND INTOC CAPUL SI FUG PA LA BANCA SA SI SCOATA BANI DE PE CARD

   5
   5
 • Nu L-A impiedicat, nu L-A oprit.Gramatica asta nenorocita.
  In rest nu este obligatia primarului.are subalterni, firma are diriginte de santier, are o echipa de coordonare…
  Nu sunt multumita nici eu de organizare.

  15
  36
  • Lasa mai ca nici tu nu esti mai breaz la gramatica!
   Ai inceput o propozitie cu litera mica!
   Vezi ce usor se poate gresi?

   16
   1
  • Este obligația primarului sã fie în fiecare zi pe străzii findcă eu am votat primarul nu dirigintele de şantier şi alți birocrați cu salarii nesimțite !

   27
   1
 • Felicitari domnului Primar care ne face noua un oras tot mai frumos.
  Totusi atentie mare la refacerea alveolelor pentru arborii de aliniament si mai ales la toate perimetrele cu iarba.
  E jale mare acolo , totul este disparut si numai materiale de constructii se afla in jur.

  7
  56
  • vedeti ca aceste proiecte sunt a anterioarei adiministratii!!!!! Laudati-i si pe ei, ca asa e corect. Actuala se straduie….nu prea ii iese ca o lalalie deja de 3 ani….dar or gata si ei ceva, cumva. Important este sa iasa bine(desi nu credem), sa avem un oras prin care sa poti sa circuli. Si serios….feleicitari pentru ca merge la serviciu si isi face treba??? serios? pai nu are salariu din impozitele noastre??? Deocamdata este mizerie multa in oras, chiar in locurile in care nu se executa nimic. foarte mare mizerie.

   2
   6
 • Mai mult de doi ani de zile pentru …. nimic!
  https://timponline.ro/o-masina-a-fost-ridicata-de-pe-str-general-grigore-balan-unde-se-lucreaza-la-linia-verde-foto/
  Incredibil!!! O stradă în stare bună de nu mai mult de 1 kilometru a fost distrusă complet, absolut inutil, facând viața mizerabila cetățenilor din zona și din tot orașul timp de doi ani în plin centru, la nu mai mult de 4 minute de Primărie. S-a înlocuit, absolut absurd fundația drumului, punând în pericol casele de pe stradă, în condițiile în care strada avea fundație foarte buna. S-au înlocuit trotuare foarte bune și frumoase cu niște dale mai proaste, pe banii bistrițenilor, dintr-un moft al primarului.
  O administrație dezastruoasă! O bătaie de joc de oraș și de viața de zi cu zi a bistrițenilor!!!

  11
  1
  • Intreb sí eu ,suntem atat de bogati incat nu mai recuperam dalele de pe trotuar? Joi ám ramas mirat ,pe A Muresanu se scoteau dalele cu un mini escavator sí incarcau direct ín remorca ,tot cu pamant ( ín fatala mercerie,menaj). Dalele acelea nu se puteau refolosi pe unele aleei printre blocuri , unde trotuarele sunt vai de ei?

 • Suntem ca la țară Bistrița are peste 130 de străzi de pământ însă primăria reasfaltează mereu şi mereu aceleaşi străzi. Voi da câteva exemple de străzi de neasfaltate poate că primarul nu îşi cunoaşte oraşul şi nu ştie de ele:

  24
  2
 • Strada Subcetate , dupa 2 saptamani de munca, pe 150 m, arata jalnic- peticita, canalele nu sunt la nivel, cateva sunt rupte, trotuarul e tot sapat si pietruit.
  RUSINE!!!

  8
  22
  • Mulțumim Primarului Turc pentru proiectul de amplasare de semnale luminoase la trecerea de Cale Ferată Slavi , acestea vor ajuta mult traficul auto.

   15
   3
 • Totul este clar! Daca se face,nu e bine sau ,de ce, se face….Daca nu se face, de ce nu se face…? De ce se schimba tevile dupa30, 40,50 de ani?Poate ,nu ar trebui!……Un singur lucru vreau sa mai spun! Pana acum,nici un primar nu s-a incumetat sa se apuce de o treaba atat de complexa si in an preelectoral….Dar, fiecare oportunitate de fonduri in folosul comunitatii, trebuie judicios operata ! Cand va fi totul gata,orasul va arata altfel! Peste tot in lume,cu sacrificii, se realizeaza lucrari de genul asta! Cu respect,MNPop

  7
  22
  • @Marius Nicolae Pop

   👍🏻…
   Doresc un pește mare și gras dar să cântărească puțin 😃
   Puține probleme au rezolvat la viața lor.
   🇪🇺🇷🇴

   5
   18
  • Domnul doctor, s-a apucat acum trei ani. N-a terminat nici acum. N-au înlocuit canalizarea, n-au îngropat cablurile. Au stricat trotuarele cu totul inutil. Au stat ani de zile cu strada asta care e la doi pași de primărie deschisă și mizerabilă și s-au făcut să lucrează. N-au făcut nimic. Absolut nimic necesar, util pentru cetățeni! Furăciune pe bani mulți. O rușine, un scandal!

   21
   2
 • Strada în sensul giratoriu este extrem de îngustă astfel autobuzele nu pot trece fiindcă insulele sunt foarte mari.

  19
 • Pasajul subteran Decebal care blochează o jumătate de oraş chiar jumătatea aceea unde locuiesc majoritate Bistrițenilor când va fi gata ? Nu că near interesat să îl folosim puteţi să-l acoperiți sau astupați să putem trece cu maşine pe Decebal.

  20
  3
 • Nu ar trebui totusi, ultimul strat, cel de uzura sa fie mai putin „zgronturos” fata de cel de dedesubt? Cel putin mie mi se par la fel, din ce am vazut ieri.

  5
  2
 • Voi cei de la conducerea primariei sunteti normali? Ati sapat si blocat 2 strazi exact acum cand ati blocat si str General Grigore Balan din aceeasi zona, ca tot traficul sa mearga pe o singura linie. De ce? Totusi mai exista cineva lucid acolo in primarie in stare sa coordoneze lucrarile sau toti sunteti la petrecut prin baruri? Ati blocat si Str Barbu Lautaru si str Ion Minulescu exact in cele 4 zile cand au blocat o artera principala. Eu cred ca administratia voastra se face la misto… Banuiesc ca ati aflat ca nu sunteti in opozitie macar acum dupa 3 ani…
  „Ia sa vedem cu se enerveaza prostii astia care ne-au votat!! 🙂 🙂 Ce mai putem noi bloca sa nu mai circule nimeni pe-aici cat suntem noi la primarie?” – noi ceilalti speram INCA la primarie
  Apropo , mai sunt vreo 2-3 strazi neblocate, acum este momentul!!

  17
  5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS