Actualitate

Traficul dintr-un sens giratoriu din Bistrița va fi monitorizat video

Traficul într-un sens giratoriu din Bistrița, unde frecvent este distrus scuarul care delimitează sensurile de circulație, va fi monitorizat video, anunță Poliția Locală Bistrița.

”La intrarea în sensul giratoriu, situat la intersecția străzii Avram Iancu cu bulevardul General Grigore Bălan, dinspre strada Avram Iancu, este amplasat un scuar de delimitare a sensurilor de circulație. Acesta, din cauza neglijenței sau neatenției participanților la trafic, este frecvent deteriorat. Urmare a acestui fapt, s-a luat decizia monitorizării video a zonei”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

În felul acesta, șoferii care se fac vinovați de distrugerea scuarului vor putea fi identificați pe baza numerelor de înmatriculare și sancționați.


19 comentarii

 • Pai la cat costa acum sistemele video ar trebui sa fie in toate locurile si in majoritatea zonelor unde sunt interdictii. In parc este autostrada, de ce nu este si acolo o camera video, sa mai puneti 2-3 cazane (pe roti) la pastrare vreo 3-6 luni? La cati politisti locali freaca Spring-ul degeaba pot ”disloca” 2-3 sa stea in fata monitoarelor de supraveghere. Numai din parcari neplatite, cu camere video s-ar putea scoate bani suficienti pentru intretinerea unui sistem video functional si s-ar imbunatati si conduita celor care conduc masini in oras. Dar trebuie si cineva in functii care au cap, nu palarie pentru gat. Totusi in Primaria aia sunt numai ”dujmani” ai primarului? Nu are niciun BRO in care sa aiba incredere? Pare ca toti il sapa cu succes!

  26
  34
  • Şi pe unde ai vrea tu să circule săracii şoferi că tâmpiții au blocat tot oraşul cu proiectele lor tâmpite dacă nu prin Parcu Mare ? Pară-ți bine că încă nu circulă cu maşinile pe aleile din parc pe acolo pe unde circulă trenulețul va veni vremea să se circule şi pe acolo.
   Incapabilii nici măcar nu au reuşit să asfalteze strada Codrişor pentru a se mai elibera traficul fiindcă pe strada Codrişor nu este mai nimic şi nu deranjează pe nimeni. Asta se întâmplă când ai oameni incapabilii care nu cunosc circulație în primărie.

   35
   4
 • Sensul care nu e sens și în care se circulă la mica înțelegere. Să ne explice un instructor auto cum e când pătrunzi în sens de pe strada Grănicerilor sau de pe str. Avram Iancu.

  38
  2
  • alex, situațiile descrise de tine sunt clare, trebuie să dai prioritate în situația 1 (acorzi prioritate celor care se află în sens), iar în situația 2 nu ai voie să virezi stânga, trebuie să faci sensul. Neclaritatea e alta, când ieși de pe Grănicerilor sau A. Iancu te asiguri și acorzi prioritate celor care au acest drept, apoi pătrunzi în sens, dar surpriză, deși te afli deja în sens, trebuie să acorzi ÎNCĂ ODATĂ prioritate celor care vin de pe Grigore Bălan, pentru că și ei se află deja în sens și acolo se produc neînțelegeri și se circulă la mica înțelegere. Intersecția este prost configurată, scuarul triunghiular produce și mai multe confuzii, nu știu ce s-ar putea face acolo. Ori să se desființeze scuarul triunghiular și extins rondoul central, astfel încât toate străzile să intre în sensul extins, ori să se elimine străzile Grănicerilor și A. iancu din sens și indicatorul INTERSECȚIE CU SENS GIRATORIU să se mute pe scuarul triunghiular. Poate cineva mai deștept ca noi poate explica situația sau poate să propună o soluție mai bună.

   23
 • Sensul respectiv trebuia facut oval (parerea mea) prelungit pana pe strada Avram Iancu. In acest fel cei de pe Avram Iancu ar trebui sa intre in sens inaintea celor de pe Granicerilor.Scuarurile dintre sensuri nu au nici un rol, daca sunt frecvent distruse inseamna ca incurca, altfel cine ar fi nebun sa isi distruga masina intentionat intr-o bordura?

  24
  • Cei care vin de pe Avram Iancu trebuie să dea prioritate celor de pe grănicerilor. E prioritate de dreapta.

   2
   9
  • Cetățene, GREȘIT, nu e prioritate de dreapta, pentru că tu ai în față indicatorul INTERSECȚIE CU SENS GIRATORIU, la fel și cei de pe Grănicerilor. Dacă ambele străzi aveau CEDEAZĂ TRECEREA sau STOP atunci da, era un caz de egalitate și acordai prioritate de dreapta. Însă la pătrunderea în sens dai prioritate celor care se află deja în sens, deci tehnic celor care vin din stânga ta.

   18
   1
  • După ce treci de indicatorul INTERSECȚIE CU SENS GIRATORIU, ești deja în sens. Deci bordurile fac parte din sens. Nu se acordă prioritate de dreapta la întâlnirea indicatorului SENS GIRATORIU.

 • Mai este cate unul care iesa din parcarea hotelului ca pare ca intra in sens de la ambient pe contrasens!
  SI IN SENSUL DE LA COBELA SA MAI TRAGA NISTE LINII DE LA OZANA SA O IA LA VALE

  4
  2
 • În loc să facă lucrurile ca lumea ei pun camere video să amendeze maşinile care se distrug din prostia lor. 🤣 Au făcut numai prostii care blochează tot oraşu.

  38
  • Şoferii ar trebui să dea în judecată pe primar pentru că îşi distrug maşinile în sensurile giratori concepute şi făcute în batjocură . Şoferi pot veni cu aceste înregistrări video ca probe la procese.

   22
 • @cetatean. Gresit. Ai indicator cu sens geratoriu la iesirea de pe Granicerilor, deci dai prioritate celor din sens. La fel si la iesirea de pe Avram Iancu. Acolo apare confuzia, sensul nu ajunge pana pe Avram Iancu
  @si la ozana. Din Ozana din peco se iese direct in sens. Este o alee ingusta cu sageata spre sens Dar din peco nu de la hotel.

  6
  1
 • Deci exact cum spuneam, foarte multe confuzii și neclarități. Ne-ar ajuta mult dacă redacția Timponline ar cere clarificări oficiale de la serviciul de Poliție Rutieră.

  18
 • Ha ha ha ce-mi plac glumele lor, camerele care urmează a fi montate vor funcționa doar la inaugurare, după? Dumnezeu cu mila!parcă-i văd pe milițieni cu sticku la milogit imagini pe la privați și cu tot felul de amenințări că sunt obligați și obligați etc.etc. Se știe!

 • da nu mai bine sa se semnalizeze corespunzator bordurile din sens? si cele de pe scuare? sa fie totusi mai vizibile??? nu mai bine sa faca giratoriile cu raza mai mica? ca sunt cat niste ozn-uri furand astfel din calea de rulaj????????????? la ce ne trebuie OZN-urile alea imense??????????????? supravehghere video auzi !!! si ce sa faca ala de supravegheaza? sa strige la aia din sens care are prioritate??? din birou?? ce doamne? supravegherea are alt rol, nu de fluidizare sau de preventie a accidentelor!!! parca traim in lumea lui gaita! si la sf mai vrem sa il vedem pe primar, viceprimar si consilieri la o tura cu bicicletele pe pistele din oras, cap coada, sa vedem cum ocolesc ei stalpii, coboara brusc de pe trotuare, se strecoara doi in sensuri diferite pe 50 de cm.!!! si dupa aia ne dam si noi, dar ei primii!!! asa ar fi corect.Pentru ca ideea a fost buna, executia in schimb….dupa comenduire!

  3
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS