Social

Pensionarii pot merge deja la băi. În prima serie sunt locuri în șapte stațiuni

Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud a primit un număr de 52 de bilete în șapte stațiuni balneoclimaterice. Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, dar și beneficiarii unor legi speciale pot merge la băi gratuit sau cu preț redus dacă dovedesc existența unei afecțiuni medicale care necesită tratament balnear.

”Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud i-au fost repartizate un număr de 52 bilete de tratament balnear aferente seriei 1/2024, cu intrare începând cu data de 19.02.2024, pentru următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu Băi, Moneasa și Olănești.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul instituţiei zilnic, conform programului de lucru cu publicul, de luni până joi între orele 8:30-15:00, vineri între orele 8:30-13.00, informează CJP Bistrița-Năsăud.

Stațiunile Băile 1 Mai, Geoagiu Băi, Bizușa sunt pentru bolile reumatice, Buziaș și Covasna pentru cele cardio-vasculare, Moneasa pentru afecțiuni din spectrul reumatic și psihiatric, iar Olănești pentru boli ale aparatului digestiv.

Mai multe despre criteriile de acordare a biletelor găsiți AICI.

Etichete

4 comentarii

  • Este posibil ca pe viitor proprietarul Băilor Figa să încheie contract cu Casa Națională de Pensii. O temă de campanie electorală în acest an. Mulțumim pentru propunere.

 • Să intrăm în element
  Prin piscine la Sovata
  S-aducem din Orient
  Azi ciubărul și covata.

  Un jacuzzi și-un butoi,
  Și-o maimuță japoneză
  Vor exprima pentru noi
  Marea antropogeneză.

  Grup liberal – recurent
  Cu socialo-democrata
  V-așteptăm în element
  Prin piscine, la Sovata.

  Plonjați lung în element,
  La Bethezda bulbucată,
  Să scotem din faliment
  Țara când are prostată!

  4
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS