Actualitate Recomandări

Pentru ce va primi IPJ Bistrița-Năsăud dreptul de a folosi două terenuri din Parcul Industrial

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a solicitat Primăriei Bistrița încheierea unui parteneriat pentru utilizarea unor suprafețe de teren, cu destinație de drum acces și parcare (34.314 mp respectiv 20.634 mp), situate în incinta Parcului Industrial Bistrița Sud din Sărata, în vederea desfășurării cursurilor de conducere a autovehiculelor în regim prioritar, realizate de Biroul de Pregătire Profesională.

Biroul de Pregătire Profesională vrea să desfășoare pe terenurile respective cursuri practice cu polițiștii din cadrul inspectoratului, centrate pe conducere defensivă, respectiv conducere sportivă și presupun parcurgerea de către polițiști a diverse teme, precum accelerarea și frânarea, derapajul controlat, tehnici de conducere defensivă, practici periculoase la volan, tehnica negocierii corecte a virajului, etc. Cursurile urmează să se desfășoare în anumite perioade prestabilite, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 08.00-16.00, cu mașini și materiale din dotarea IPJ și sub stricta supraveghere a specialiștilor Biroului de Pregătire Profesională.

Primăria Bistrița a solicitat și punctul de vedere al societății Business Park Bistrița Sud, societate administrator a Parcului Industrial, fiind comunicat acordul în utilizarea terenurilor, fără a afecta sau bloca circulația în sensul giratoriu principal și fără a fi restrictionat accesul rezidenților și al personalului societății administrator.

Astfel, prin hotărâre de Consiliu Local în ședința de miercuri, municipalitatea va transmite IPJ Bistrița-Năsăud dreptul de folosință gratuită pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire anuală, pe bază de protocol încheiat între părți.

2 comentarii

  • Business de business! Sunt curios ce o să zică finanțatorul infrastructurii?
    Să facă polițiștii drifturi. Ăsta e modelul de dezvoltare economică propus de liberali! Bravo băieți! Drifturi și festivalul de promovare a consumului de droguri în rândul tinerilor intitulat inspirat: „gherla”! Ne-am scos!

  • Adevăru-i că trebuie undeva să exerseze și acest tip de conducere auto. Ba mai mult, dacă spațiul se pretează și nu deranjează pe cei care au afaceri și plătesc pt asta, eu cred c-ar fi bine pus și la dispoziția celor amatori de fum de cauciucuri, măcar s-ar face într-un cadru legal, supravegheat, că de făcut tot se face, dar se lasă și cu victime.
    PĂREREA MEA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS