Social

Cu energie și dans la superlativ, copiii din Sângeorz-Băi au dovedit că ”Românii au talent” (VIDEO)

Jokers, formație din cadrul Clubului Copiilor Sângeorz-Băi, s-a calificat în etapa următoare la ”Românii au talent” după o evoluție spectaculoasă în cadrul emisiunii de vineri seara.

”Formația Jokers s-a înființat în anul 2010 – 2011. La început au fost 10 membri care au participat la diferite concursuri, întâmpinând dezamăgiri și mai apoi bucuria succesului. 

Formația a evoluat în timp, îmbunătățindu-se cu fiecare concurs. În anul 2012, în urma unor preselecții, au reușit să creeze o trupă de 50 de membri pe care o consideră ca o familie. În momentul de față, aceasta familie a ajuns la 172 de membri.

Formația care a apărut la ”Românii au talent” este alcătuită din 16 membri, care activează de 6 ani. E o trupă de dans foarte bine sudată, sunt alături unii de ceilalti atât la bine cât și la rău, atât în lumea dansului cât și în viața personală”, scrie Pro TV.

”Coregrafie explozivă pe scena talentelor: Aveți 4 de DA!”, au anunțat reprezentanții Pro TV spre bucuria copiilor antrenați de Anamaria Gomboș care a scris: Copiii mei dragi, sunt mândră de prestația voastră!

3 comentarii

 • Dacă am numărat eu bine, tinerii dansează pe 8 ritmuri diferite in 2 minute.
  Melodia se schimba in medie la fiecare 15 secunde, nu apuca sa facă facă mai mult de 5-6 mișcări, se opresc si fac altceva!
  Dansul “nu curge” intr-un flow continuu,
  E ca și cum ai dansa bărbunc 15 sec, pe melodia de la Tezaur Folcloric, “de-a lungul” 15 sec, urmat de “Învârtita” 15 sec. și Fetele de la Căpâlna” 15 sec.
  Mie mi se pare haotic, că încearcă prea mult in prea puțin timp.
  Felicitări și succes in etapa următoare!

 • Bună ziua! Mulțumim pentru apreciere!
  Dansul modern/urban/street dance.ul este foarte diferit de dansul tradițional romanesc sau dansul popular cum îl știm toți; prin pași, atitudine, postura, idee/tema coregrafica, suport muzical etc. În dansul tradițional romanesc se urmărește în general o singura zona geografica. În dansul de actualitate, în speță, street dance.ul, se urmăresc mai multe stiluri de dans diferite ca pași, atitudine, postura și implicit suport muzical. Ca sa atingi 4-5 stiluri de dans diferite într.o coregrafie de 3-4minute, trebuie sa schimbi mai multe tipuri de muzica. Schimbările scenice între stiluri de dans sunt foarte diferite de schimbările din dansul tradițional romanesc.
  Mai mult decât atât este destul de dificil sa schimbi , la secunda, total atitudine, postura și sa te mobilizezi în 3-4 minute sa execuți corect fiecare gen de dans în parte. Este vorba despre categorii de dans total diferite, cu reguli total diferite, care nu pot sa fie comparate în totalitate.
  În lumea dansului, fiecare categorie de dans, are regulile lui. Ca cineva sa jurizeze corect un dans, trebuie sa cunoască aceste reguli ale fiecărui gen de dans; asta vorbind tehnic.
  Vorbind de „ochiul spectatorului”, fiecare percepe reprezentarea audio sau vizual dupa bunul plac😉
  Mulțumim pentru apreciere!
  Toate cele bune!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS