Actualitate

Pereții unei case de pe strada Nicolae Titulescu din Bistrița s-au prăbușit

(FOTO-VIDEO) Pereții unei case vechi de pe strada Nicolae Titulescu, situată la numărul 18, din Bistrița s-au prăbușit miercuri dimineața. Din fericire, nicio persoană nu a fost prinsă sub dărâmături.

La fața locului au fost mobilizate importante forțe de ordine, pompieri, salvări, polițiști.

https://www.facebook.com/TimpOnline/posts/2765499273536219

VEZI ȘI:

11 comentarii

 • asta pentru ca unii proprietari si-au luat casele inapoi doar pentru a le abandona, cerand sume colosale la vanzare desi sunt case ffffoarte vechi, nu investesc, nu sunt amdndati, casele nu sunt rechizitionate de catre stat atunci cand sunt abandonate….etc…Daca este a primariei, si mai rau!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Acum exact 50 de ani s-a efectuat ultima renovare la acel imobil.De atunci cine a locuit acolo numai a ruinat ,modificat ,neglijat…..

 • stimate cititor, un fel de Dănuț Andrușcă, îl cunoști, este membru al haitei infracționale pe care o venerezi, dacă-l regreți pe „împușcatul”, îi poți lua tu locul. Gândurile vă sunt asemănătoare, nivelul intelectual, după cum pare, cam la fel, înclinația spre primitivism – există, atitudinea izolaționistă – identică, ce mai aștepți? Hai că-ți găsești adepți. Dacă se găsesc atâția care să voteze de 30 de ani ciuma roșie, se găsesc niște unii să te gireze și pe tine, MARE VIZIONAR!

 • nu v-ati saturat de blocuri ?????acele cladiri se pot renova , si oameni care pot aprecia acest lucru pot avea un acoperis deasupra capului ……..
  Aici isi spune cuvantul inventarul cladirilor cu importanta istorica sau pur si simplu ce apartin de burgul nostru……
  MOrtii cu mortii , vii cu vii

 • Degeaba vă luați de „cetitor”. Să fim realiști, aceste dărăpănături nu vor fi NICIODATĂ reabilitate, nici nu are cine și nici nu se pot reabilita, structura de rezistență este praf. Nu blocuri trebuie acolo, ci parcuri, spatii verzi, clădiri în ton cu zona.

 • Suntem prea presati de gripa asta care ne va tria nemilos si bat alegerile de primar la usa.In acest context e greu de crezut ca se pot misca lucrurile in sensul de a se lua masuri ferme pt cladirile ce stau sa cada peste noi.Va trebui sa cerem cu glas puternic ca viitorii conducatori ai orasului sa ia masuri urgente pt toate cladirile vechi.Sa se ceara proprietarilor sa le refaca,sa se dea termene precise,iar in cazul in care nu se misca lucrurile sa se ia masuri ferme,pana la trecerea in domeniul public.

 • in primul rand fiecare trebuie sa-si intretina locuinta. Nu sa astepte sa le faca altii… Mai faceti si voi ceva la locuinte daca tot locuiti in ele. Tot va plangeti atat ca ….. .
  doar asteptari aveti, dar nu faceti nimic in rest.

  • Da ru de ce nu ti ai zugravit blocu singur? De ce a trebuit sa vina primaria cu banii mei?

 • Izolarea (zugravirea) fațadei e una. Renovarea fațadei e alta. Dar consolidarea și întreținerea clădiri e alta. Daca își întreținea clădirea și nu o lasă să ajungă în acest fel nu se mai întâmplă ce s-a întâmplat. Deci despre ce vorbim?

  • De ce ne întrebi pe noi despre ce vorbim, citește articolul și vei afla despre ce e vorba. Chiar așa leneși am ajuns, să ne fie lene să citim mai mult decât titlul???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.