Actualitate

Peste 180 de familii au primit pachete cu alimente de la Asociaţia Filantropia Ortodoxă BN

Asociația Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, prin Cantina socială Sfânta Muceniță Filofteia din Bistrița, a venit în sprijinul celor nevoiași pentru ca și ei să simtă binecuvântarea și milostivirea Pruncului născut în ieslea Betleemului.

Potrivit preotului Marius Pintican, preşedintele organizaţiei, acum, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, s-au oferit pachete cu alimente de bază și produse tradiționale pentru perioada Crăciunului, produse medicale, de igienă, haine, dulciuri și jucării pentru cei mici unui număr de peste 180 de familii aflate în evidenţele organizaţiei, pachetele cântărind între 30 şi 40 de kilograme, în funcţie de numărul de membri din fiecare familie, cu un total de peste 700 de persoane și 950 de kilograme de alimente.

Produsele oferite au fost colectate de preoţi din Protopopiatele Bistrița, Beclean și Năsăud și din donațiile credincioşilor care sprijină permanent activitatea organizaţiei. De aceste daruri s-au bucurat și persoanele cu deficiențe de auz din municipiul Bistrița, aflați în grija părintelui Cătălin Mileșan.

„Împreună cu părintele Ionuț Vlașin, preot misionar la Penitenciarul din Bistrița, am încercat să aducem bucurie și persoanelor private de libertate care nu au de la cine primi vizite, oferindu-le alimente tradiționale și produse de igienă.  De asemenea, persoanelor aflate în grija noastră la Centrele rezidențiale pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale de la Cușma, Maieru și Tîrlișua, li s-a oferit toată asistența spirituală specifică acestei perioade, bucurându-ne, de asemenea, de cete de colindători care aduc alinare și bucurie în sufletele lor. În zilele de praznic, se vor organiza mese festive cu caracter tradițional, astfel încât toți să simtă cât mai mult atmosfera creștină și familială specifică Sfintelor Sărbători. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la mângâierea și bucuria oferită acelora care nu au să pună ceva sau destul pe masa de Crăciun. Mântuitorul Iisus Hristos, născut în ieslea Betleemului, să răsplătească tuturor dragostea și dărnicia, pentru „acești frați prea mici” ai Lui – Întru mulți și binecuvântați ani, alături de cei dragi!”, a transmis pentru Radio Renaşterea, pr. Marius Pintican.

La Cantina Sfânta Muceniţă Filofteia, iau masa de prânz, de luni până vineri, peste 80 de persoane.

1 comentariu

  • Nu ar mai trebui sa avem aceste imagini.peste tot vezi asa ceva….e prea mult.
    Doar in Africa Sahariana si in cea Centrala mai vezi asa ceva.
    Deja am ajuns la ………cote neintilnite. Peste tor unde mergi …ce faci….pe site-uri ,la TV …..doar asta.
    E prea mult.
    Daca faci un bine cuiva…..il faci si gata ,uiti.nu te innobilezi cu asta ……e cinic.iti creezi ceva din sărăcia altuia.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS