Actualitate

Peste 80 de bistrițeni s-au înscris pentru admiterea în școlile de poliție

Peste 80 de persoane din județul Bistrița-Năsăud s-au înscris deja în vederea susținerii examenului pentru admiterea la una dintre școlile postliceale M.A.I.

În sesiunea octombrie 2023-februarie 2024 sunt disponibile 1.640 de locuri la școlile de poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina și ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, iar la Serviciul Resurse Umane Bistrița-Năsăud au depus deja cererile pentru înscriere 82 de persoane, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile, modelele documentelor, precum și etapele de desfășurare a concursurilor pot fi consultate accesând link-ul: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023.

5 noiembrie, ultima zi de înscriere online! Cererile tip de înscriere se transmit exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a Serviciului Resurse Umane, resurseumane@bn.politiaromana.ro.

4 comentarii

 • In asa hal au adus tara psd-istii si remorcile lor rablagite ca tinerii de azi, in loc sa faca scoli si sa-si urmeze pasiunile, sa-si realizeze visurile, se fac militieni de frica foamei!

  15
  11
 • Cu PSD si AUR la putere, tara va avea nevoie de multi politisti si securisti. Foaaaaarte multi! Noi, ceilalti, ne vom cumpara din timp biletele de avion.

  12
 • Este acel moment din an cand se vede, cu adevarat, situatia locurilor de munca din Bistrita-Nasaud, un indicator principal al starii economice a judetului.

  Votati in 2024 tot PNL-PSD, pentru si mai multi potentiali tablagii originari din BN.

 • Da. Suntem în perioada aceea din an când ni se reamintește de gradul de dezvoltare al județului BN, rezultat al muncii asidue pe care o duc atât localii (Răducu ospătaru’ sau Turc, absolvent al Școlii de Gabori – a lucrat o zi in sistem, măcar?), cât și reprezentanții pe care îi avem la București (Bogdănel sau Robi pokemonu’).

  Trăim într-o comunitate dezvoltată economic, cu un mediu privat puternic și numeroase oportunități pentru tineri. Hopa, asta era pentru campania electorală, ce urmează să înceapă.

  Votați și în 2024 cum ați votat și până acuma.

  4
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS