Social

150 de paturi din Germania, donate Spitalului Orăşenesc Beclean (FOTO)

150 de paturi de la Spitalul Dietrich-Bonhoeffer-Klinikum Neubrandenburg din Germania au fost donate Spitalului Orăşenesc Beclean, primul transport cu 39 de paturi ajungând marţi la destinaţie. Donaţia a fost facilitată de Asociația de prietenie româno-germană Bistrița-Neubrandenburg.

Organizaţia s-a înfiinţat în 2011, iar de atunci a derulat mai multe acţiuni de ajutorare a căminelor de bătrâni, școlilor, spitalelor şi cluburilor sportive din judeţul nostru. 

„Iată că astăzi prin implicarea unor oameni deosebiți a venit și rândul Spitalului Orășenesc Beclean să beneficieze  de aceste donații, lucru materializat prin acest prim transport, urmând ca în perioada imediat următoare să sosească și celelalte 111 paturi promise. Doresc pe aceasta cale să îi mulțumesc mult unui prieten al județului nostru în persoana domnului Ștefan Guzu, vicepreședintele Asociației de prietenie româno-germană, Bistrița-Neubrandenburg, pentru implicarea de care a dat și dă în continuare dovadă în desfășurarea și organizarea acestor donații, pentru faptul că, deși este plecat de peste 20 de ani din Romania și stabilit în Germania, nu și-a uitat originile, dovadă fiind toate donațiile efectuate în județul nostru și de asemenea să îi urez multă sănătate și putere de muncă pentru a putea realiza cât mai multe astfel de acțiuni atât de necesare județului nostru și nu numai. De asemenea mulțumim și d-lui Manfred Dachner – președintele asociației, precum și d-lui Liviu Olariu – președintele de onoare al asociației, care împreună cu dl. Ștefan Guzu au făcut ca acest proiect să devină posibil, precum și d-lui Dorin Stoian, directorul general al societății Comelf S.A. Bistrița, pentru facilitarea acestui prim transport din Germania și până în cadrul unității noastre”, a menționat directorul Spitalului Orăşenesc Beclean, Bogdan Tuşa. 

Acesta i-a mai mulţumit şi lui Manfred Dachner, președintele asociației, precum și lui Liviu Olariu – președintele de onoare al asociației, care împreună cu Ștefan Guzu au făcut ca acest proiect să devină posibil. Nu în ultimul rând, şeful spitalului din Beclean i-a mulţumit şi lui Dorin Stoian, directorul general al societății Comelf S.A. Bistrița, pentru facilitarea acestui prim transport din Germania și până la destinaţie.

1 comentariu

  • Spitalele au beneficiat de fonduri peste masura si acum multumim pentru niste fier vechi si saltele pline de scursurile nemtilor
    Eram mult mai bucuros sa aud ca domnul Stoian la Comelf a fabricat paturile si in virtutea prieteniei cu prietenii dansului a castigat licitatia . Dar asa ne invartim in cerc. Romani noi nu avem nevoie sa cersim .Hai sa nu ne mai umilim.Sunt doar in Bistrita peste douazeci de fabrici care oricand pot face 200 paturi de spital

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS