Social

Peste 300 de perechi de şosete adunate la o grădiniţă din Bistriţa pentru copiii de la Ilişua

Peste 300 de perechi de şosetuţe au fost adunate de copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6 Bistriţa pentru a fi dăruite copiilor de la Preventoriul TBC Ilişua chiar înainte de Moş Nicolae.

Ideea i-a aparţinut educatoarei Anamaria Năstase: „Am gândit proiectul Micii voluntaria i binelui ca fiind unul prin care noi, ca şi cadre didactice, să îi formăm pe copii, să îi ajutăm să conştientizeze importanţa faptelor bune şi faptul că şi alţi copii au anumite nevoi. Am adunat şosetuţe pentru că e perioada dinainte de Moş Nicolae. Jucării vor dărui probabil toţi, aşa că noi ne-am gândit să le oferim copiilor de la Ilişua ceva util. Proiectul îl derulăm cu sprijinul Asociaţiei Impact care ne-a oferit informaţii despre aceşti copii. Probabil că anul viitor vom reuşi să le dăruim hăinuţe acestor copii”.


Directoarea grădiniţei, Liana Moldovan, a spus că a susţinut cu bucurie proiectul fiindcă acesta care îi ajută pe copii să înveţe să fie generoşi: „Am ajuns la sufletul părinţilor acetor copii minunaţi, am adunat foarte multe perechi de şosete, ceea ce înseamnă că le pasă şi îşi învaţă pe copii să fie micii voluntari ai binelui. Şosetele vor ajunge, sperăm, la copii înainte de Moş Nicole”.

1 comentariu

  • Felicitări pentru acest demers si tot respectul pentru serbarea realizată cu copiii grădiniței la Centrul Dacia. Un colectiv de dascali cu adevărat dedicati meseriei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS