Politică

Peteleu: PSD, cocoţat pe buget; Curteanu: Minciună sau adevăr; Hangan: E nevoie de schimbare

La final de campanie prezidenţială, consilierii locali Ioan Peteleu şi Sorin Hangan de la PNL, respectiv consilierul judeţean Eugen Curteanu de la PDL au spus cum au văzut ei competiţia şi ce cred că se va întâmpla în duminică. Cei trei au îndemnat lumea să iasă la vot şi să opteze pentru alt mod de politică.

Ioan Peteleu – consilier local PNL : „Toate aceste pomeni electorale au fost ţinute pentru această campanie. premierul Victor Ponta – spun eu – a abuzat de funcţia de şef al Guvernului. Cel mai tare mă deranjează faptul că, sfidând bunul simţ, PSD s-a cocoţat cu socrii, naşi, rude pe bugetul acestei ţări pe care îl are la discreţie. Sunt la fel de îngrijorat de faptul că, în 2015, e anunţat un proiect de Cod Fiscal în care sunt numai creşteri de taxe şi impozite. Ne aşteptăm să se reintroducă impozitul progresiv şi să crească impozitele pe proprietate. Când nu ştii cum să administrezi o afacere, un oraş, un judeţ, o ţară, nu faci investiţii şi asta se poate vedea foarte clar. Mă aşteptam ca, în cei doi ani, de când Victor Ponta conduce Guvernul să fie anunţate mari investiţii, dar s-a anunţat doar înfiinţarea unui nou minister, cel al marilor proiecte. Ştim foarte bine pentru cine. Cred cu tărie, după campania pe care am făcut-o pe municipiul Bistriţa, că oamenii vor merge duminică la vot cu mintea limpede şi că nu se vor lăsa induşi în eroare de tot ce s-a spus şi s-a făcut în această campanie electorală”.

Eugen Curteanu- consilier judeţean, prim-vicepreşedinte PDL: „Eu zic că e benefic felul în care PSD a făcut campanie fiindcă ne-am reamintit cu toţii cum arată Eugen Curteanude fapt, sub masca de neocomunism cu faţă umană, PSD. Ne-am reamintit ce înseamnă să contrapui PSD forţe de dreapta deschise, care fac campanie cu bună credinţă, şi care nu intenţionează să inducă în eroare electoratul. Ne-am amintit că PSD are în sânge tendinţa de a minţi oamenii şi, din acest punct de vedere, o campanie electorală murdară precum cea făcută de PSD în ultimele 6 săptămâni, ne-a pus pe coordonate politice corecte: dreapta românească, cea care ţine aprinsă flacăra independenţei fiecărui om, şi stânga care-şi doreşte ca oamenii să fie uşor de manipulat, de minţit, uşor de dus la vot. Duminică suntem puşi în faţa unei turnuri a societăţii româneşti, nu mai avem loc de întors, de ezitat. Din nefericire, duminică avem de ales între alb şi negru. Dacă România îşi doreşte să fie condusă prin minciună, nu are decât să aleagă Victor Ponta. Dacă îşi doreşte un nou stil de a face politică, va alege Klaus Iohannis fără doar şi poate. E dureros că PSD alege să fie condus de un om care nu e liber şi care e rob al minciunii. Klaus Iohannis a avenit deschis în faţa electoratului, a arătat care e proiectul lui pentru România şi a spus-o privind oamenii în ochi. Victor Ponta a spus o sumedenie de minciuni, cifrele lui nu sunt reale. Duminică e o alegere grea pentru România, alegerea minciunii sau a adevărului”.

Sorin Hangan- preşedinte PNL Bistriţa, consilier local PNL: „În ce priveşte organizaţia municipală, am avut o campanie decentă în stil european, cu foarte multe întâlniri cetăţeneşti unde am discutat cu adevărat cu cetăţenii ce îşi doresc şi ce ne dorim cu toţii. Am vorbit cu ei despre faptul că avem un candidat care doreşte să facă o schimbare. Nu ne-au interesat adversarii, nu i-am criticat, nu le-am adus injurii şi, pe această cale, vreau să le mulţumesc cetăţenilor că au fost foarte entuziaşti în discuţiile cu noi, iar cu cei mai mulţi dintre dânşii am căzut de acord că este nevoie de această schimbare, de alt tip de politică în România, de un alt comportament din partea politicienilor, iar cetăţeanul să fie cu adevărat în centrul atenţiei tuturor activităţilor. Le mulţumesc şi colegilor mei din organizaţiile municipale pentru dăruirea şi entuziasmul cu care am derulat toate activităţile în această campanie. Dumnezeu să ne ajute să avem alt tip de preşedinte pentru România”.

9 comentarii

  • Oamenii cu o mentalitate cat de cat buna vor lua cea mai inteleapta decizie…vor alege un presedinte capabil si responsabil…acesta este Victor Ponta…

  • la astia care v-ati facut n-spe case ……dupa 1 ianuarie veti avea surprize -surprize. sau credeati ca Pdl-ul este vesnic ???

  • Oamenii uita…
    Ati uitat oare cand PDL-ul era cocotat pe portocale, pixuri, umbrele, brichete, pelerine si alte chestii cand se facea propaganda pentru Base si toti banii alocati erau alocati din buget..? Ati uitat oare cate sperante v-ati pus atunci cand l-ati ales?…si probabil nu sunteti constienti nici de rezultat. Noi stim…” ciolanu’ este mare „… dar speram sa nu prindeti nici macar osul !!! SUCCES !!!

  • Minciuna sau adevar…
    Vin alegerile si este greu de decis pentru unii oameni care, desi au fost subjugati de Base inca n-au realizat ca trebuie sa faca o schimbare majora pentru ca cetatenii romani sa aiba sansa de a duce o viata decenta. Mda…pe timpul guvernarii lui Base se pare ca am avut foarte multe sanse oferite de PDL ! Am dus o viata plina de ” succesuri ” si putine ” esece”, dar daca iese Klaus Iohannis (fiind cam imbecil ) s-ar putea sa avem mai multe succese si mai putine esecuri.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.