Actualitate

Planul județean de gestionare a deșeurilor și Raportul de Mediu, în dezbatere publică

Planul de gestionare a deșeurilor în județul Bistrița-Năsăud până în 2025, precum și Raportul de Mediu, sunt în dezbatere publică.

Bistrițenii pot transmite comentarii și propuneri scrise la cjbn@cjbn.ro și office@apmbn.anpm.ro, până la data de 12 martie.

În 15 martie, începând cu ora 12.00, se va desfășura online dezbaterea publică a Planul județean de gestionare a deșeurilor și a Raportului de Mediu.

Aici puteți vedea Planul județean de gestionare a deșeurilor.

Aici puteți vedea Raportul de Mediu.

7 comentarii

 • M-am uitat peste acest celebru Plan Județean de gestionare a deșeurilor BN. 309 pagini,întocmit de EPMC Cluj-N. Cine credeți că e în spatele acestei firme specializată în păparea banului public prin SF-uri de mediu? Da, celebrul . Silvian Ionescu și fostul munistru PD al Mediului Sulfina Barbu.Tot ei au fost și în spatele lui Liviu Rus,cînd au reușit să facă praf,un proiect bun.Ce este ff clar, e că prețurile vor fi enorme,că vom plăti și colectarea deșeurilor reciclabile.Primarii, vor vota în unanimitate în AGA ADI Deșeuri.Noul director ADI,Cristi Nicolae,va colabora perfect cu primarul Nelu Turc,iar noi fraierii, vom plăti tarife tot mai mari pt servicii de rahat.Curat ,murdar, coane Raducu.
  PĂREREA MEA !

  • Noroc cu vechile cadre ale Securității ca Silvian Ionescu că, altfel ce ne-am ști noi face?! Silvian ăsta se lăuda că e bun prieten cu Oltean. Nu mă îndoiesc că între timp s-a împrietenit și cu Răducu. Pecunia non olet!

  • Silvian Ionescu a fost membru PD și PDL și șeful Gărzii de Mediu în guvernarea PNL-PD.

   „Ma întreabă tot felul de ageamii ce am cu derbedeul de Dragnea.Sa mă explic.Cand a trădat PD-ul in 2000 si a fugit la PSD pentru argintii dati de AN (n.red-Adrian Năstase, șeful PSD de la aceea vreme) personal, odata cu postul de presedinte al CJ TELEMORMAN, l-am acuzat de sperjur. Jurase in seara dinainte, in biserică la Alexandria, ca nu trădează. Da’a trădat.M-a dat in judecată, la el acasa, la Teleorman, ne-am judecat si AM CASTIGAT.DEFINITIV.CU PLATA CHELTUIELILOR DE JUDECATĂ DE CATRE MINE.EU, CASTIGATORUL.ASTA E JUSTITIA LUI DRAGNEA.N-O SA I-O IERT IN VECI! GOLAN BORAT!, a scris pe facebook fostul ofițer CIE-DIE din perioada comunistă (spionajul extern comunist, actualmente SIE) Silvian Ionescu, fost lider al PD, pe facebook.”

   https://flux24.ro/fost-sef-al-spionajului-comunist-despre-dragnea-mi-s-a-jurat-in-biserica-la-alexandria-golan-borat/

  • Nu are rost să dăm vina pe societatea de salubrizare, când s-au construit o mulțime de case noi,care deja sunt locuite, iar acei oameni nu au contracte cu firma de salubrizare, dar tot ce nu mai au nevoie duc și aruncă lângă tomberonele semiingropate. Curățenie se face in fiecare zi la tomberoane, dar lipsa de bun simț lasă de dorit. Ca exemplu vă dau zona de peste podul din UNIREA, unde este cartier nou ,iar multi nici nu au contract de salubrizare, dar de aruncat, aruncă cu mașinile lângă tomberon. Camere video și se rezolva.

 • consider ca gunoiele sa vorbeasca despre gunoaie si noi sa ne vedem de treaba noastra
  adica sa facem partea noastra si sa ducem gunoiul selectiv
  de ex, eu am 3 saci in care colectez
  e ca la bloc cand se platea apa la comun, degeaba iti cumparai robinete bune, rezervoare la veceu care nu curgeau cand vecinul tau care nu avea bani platea la fel ca tine!!!

 • Același EPMC, pe-o mână cu Deneș proiecta și betonarea malurilor râului Bistrița de la barajul Colibița până în oraș. Mană cerească pentru firmele de casă ale PSD.
  „Proiectul prevedea ridicarea unor pereți de protecție a malului de 3-4 metri, tăierea de arbori și turnarea unor „paturi de beton” în albie. Apoi, „consolidarea cu cutii de gabioane, care presupun amplasarea, pe fundul apei, a unor cutii din plasă de sârmă galvanizată umplute cu piatră de carieră, pentru prevenirea eroziunii.”

  EPMC Consulting SRL, este o firmă de consultanță din Cluj-Napoca, ce se află în spatele mai multor proiecte ale Ministerului Mediului sub conducerea lui ministrului bistrițean Ioan Deneș.

  Firma clujeană este condusă de Cristina Corpodean, soția social-democratului Silviu Corpodean, fostul director al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. EPMC Consulting este practic fosta filială clujeană a KVB Economic, societate deținută de Sulfina Barbu, fostul ministru al Muncii din Guvernul Boc, și de Silvian Ionescu.

  În anul 2011, EPMC Consulting, pe atunci KVB Economic, a câștigat contractul de asistență tehnică pentru acordarea de sprijin în gestionarea și implementarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor în județul Bistrița-Năsăud. – Cine era la conducerea CJBN ]n 2011??? Ghici ciupercă?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS