Politică

PLR: Codul Fiscal Liberal, un coşmar pentru Stelică. Dolha se aseamănă cu Ceauşescu în tinereţe

”Domnul Dolha nu are subtilitatea intelectuală pentru a susţine un discurs politic, deoarece dă cu bâta în baltă, expunând în spaţiul public minciuni diverse, demne de Baronul de Münchausen. Îi propunem teme de reflecţie precum salvarea balenelor si a urşilor polari, pinguinii din Africa de Sud” - PLR BN.

Codul Fiscal Liberal, un coşmar chiar şi pentru Stelică

Partidul Liberal Reformator a luat act de declaraţia domnului deputat Stelian Dolha, privitoare la „inutilitatea” unui Nou Cod Fiscal. Domnul deputat nu înţelege, fapt normal având atâtea probleme ale umanităţii pe cap, că acest Nou Cod Fiscal este preponderent liberal, cu măsuri liberale concrete, iar promovarea sau asumarea acestui cod de importanţă vitală pentru ţară este de sorginte liberală!… De înţeles, dânsul nu mai ştie în ce partid şi pe ce parte a eşichierului politic se află!

La urma urmei, domnul deputat ar trebui să gândească logic… cine este mai important?… Ţara sau orgoliul său?

Domnul Dolha nu are subtilitatea intelectuală pentru a susţine un discurs politic, deoarece dânsul dă cu bâta în baltă ori de câte ori poate, expunând în spaţiul public minciuni diverse, demne de Baronul de Münchausen. În ultima vreme, apariţiile sale în spectrul media local au valoarea unei gogoşi electorale precum cele vândute de el în campania de la parlamentarele din 2012, când promitea apă şi canalizare pe Valea Bârgăului, depozite de legume fructe în tot judeţul şi multe alte iluzii. Recenta sa implicare profundă în problema Autostrăzii Nordului a căpătat accente hilare.

De unde să ştie un deputat în Parlamentul României ce cuprinde programul de guvernare al formaţiunii sale politice? Şi cine să-i şoptească domnului că în acel program de guvernare, la capitolul infrastrucrură, Autostrada Nordului nu există? Nu i-a şoptit niciun coleg de partid, nu i-a suflat nimeni, asta şi pentru că importanţa sa în aşa-zisul PNL tinde către zero. Cioran invoca în „Pe culmile disperării”, negativismul unei vieţi anoste, în care cearta cu Dumnezeu se încheia apoteotic cu o împăcare. Domnul Dolha, licenţiat în filosofie, nu s-a împăcat cu el, nu s-a împăcat cu lumea şi poate tocmai de aceea simte nevoia să vorbească despre tot şi toate, pentru că se pricepe la tot şi la nimic! Dânsul a vorbit despre sistemul de pensii, despre salariile profesorilor, despre agricultură şi o alimentaţie echilibrată, despre preţul laptelui şi organismele modificate genetic… Îi propunem alte teme de reflecţie precum problema distrugerii stratului de ozon, salvarea balenelor si a urşilor polari datorită topirii calotei glaciare, Pinguinii din Africa de Sud, să găsească o soluţie la modalitatea de a trimite primul om pe planeta Marte, şi multe alte probleme care frământă omenirea, teme relevante pentru orice persoană care trăieşte paralel cu realitatea politică şi socială din acest judeţ şi ţară. Aşa-numita caravană Agro-info, se înscrie tot cu litere mari în oceanul de ipocrizie în care se scaldă deputatul. Ceea ce este curios este faptul că nici colegul său Ioan Oltean nu-l salvează de la ridicol. Liberalul Dolha vorbeşte… Dolha vorbeşte… vorbeşte…

Când va face şi ceva pentru locuitorii acestui judeţ?… Atunci când va vota o lege care să aducă schimbări majore în viaţa ţării, o să aibă voie să se mândrească!!! Să spună că s-a dus la serviciu şi chiar a muncit!

Acum, votând Noul Cod Fiscal, are o şansă prin care să probeze demnitatea sa de om al muncii!… Nu o va face!

Mai bine compune o declaraţie politică de anvergură care să stârnească emoţii până şi la un vânzător de pufuleţi de la Braniştea. Domnul Nechita Stelian Dolha este depăşit politic şi nu mai poate recupera distanţa până la adevăr şi stimă, nici pe himerica Autostradă a Nordului. Atunci nici dânsul nu va mai fi deputat şi are şanse să redevină un om, om adevărat, sau ceva de genul.

Dacă nu cumva, va scoate iar din joben un scenariu nou, chiar şi mai liberal, pentru un alt episod cu focile, balenele şi urşii polari, pe o coloană sonoră asigurată de Verde-nrourat, şi de cu lumea şi poate tocmai de aceea simte nevoia să vorbească despre tot şi toate, pentru că se pricepe la tot şi la nimic! Dânsul a vorbit despre sistemul de pensii, despre salariile profesorilor, despre agricultură şi o alimentaţie echilibrată, despre preţul laptelui şi organismele modificate genetic… Îi propunem alte teme de reflecţie precum problema distrugerii stratului de ozon, salvarea balenelor si a urşilor polari datorită topirii calotei glaciare, Pinguinii din Africa de Sud, să găsească o soluţie la modalitatea de a trimite primul om pe planeta Marte, şi multe alte probleme care frământă omenirea, teme relevante pentru orice persoană care trăieşte paralel cu realitatea politică şi socială din acest judeţ şi ţară. Aşa-numita caravană Agro-info, se înscrie tot cu litere mari în oceanul de ipocrizie în care se scaldă deputatul. Ceea ce este curios este faptul că nici colegul său Ioan Oltean nu-l salvează de la ridicol. Liberalul Dolha vorbeşte… Dolha vorbeşte… vorbeşte…

Când va face şi ceva pentru locuitorii acestui judeţ?… Atunci când va vota o lege care să aducă schimbări majore în viaţa ţării, o să aibă voie să se mândrească!!! Să spună că s-a dus la serviciu şi chiar a muncit!

Acum, votând Noul Cod Fiscal, are o şansă prin care să probeze demnitatea sa de om al muncii!… Nu o va face!

Mai bine compune o declaraţie politică de anvergură care să stârnească emoţii până şi la un vânzător de pufuleţi de la Braniştea. Domnul Nechita Stelian Dolha este depăşit politic şi nu mai poate recupera distanţa până la adevăr şi stimă, nici pe himerica Autostradă a Nordului. Atunci nici dânsul nu va mai fi deputat şi are şanse să redevină un om, om adevărat, sau ceva de genu.

Dacă nu cumva, va scoate iar din joben un scenariu nou, chiar şi mai liberal, pentru un alt episod cu focile, balenele şi urşii polari, pe o coloană sonoră asigurată de Verde-nrourat, şi de ce nu, să găsească leacul miraculos care administrat populaţiei, să îi mai aducă un fotoliu călduţ de parlamentar.

P.S.: În ultima perioadă, Nechita Stelian Dolha se aseamănă tot mai mult cu tovarăşul Nicolae Ceauşescu în tinereţe!…

Da! În tinereţe, tovărăşul, era un semi-ilegalist! Acesta se ascundea, dar nimeni nu-l căuta!…

Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal Reformator – Filiala Bistriţa-Năsăud

Etichete

20 comentarii

 • Frustrari gen Popescu!!!Popescu este un personaj care nu are nimic de spus, de aratat, de demonstrat!! Acest personaj este mic, foarte mic!!
  Partidul lui nu exista, este un fals, o manipulare!!!

 • Mare spaima a băgat acest domn Dolha în cuibul de viespi încât au tocmit mercenari să-i săra în halul asta la beregată.
  Trebuie sa fi ticnit bine sau cel puţin rupt de beat sa produci asemenea text, lung precum un carnat,fără cap şi coada,în care autorii nu fac altceva decât sa se discrediteze masiv, atât pe sine, cât şi asa zisa formaţine.Ma mir ca oamenii care-si zic politici pot suporta asa o mizerie.Azi e domnul Dolha, mâine poate fi oricare din ei victima acestui tip de delir.
  Şi când te gandesti ca totul vine de la foame.
  Foamea lor care va fi nepotolită din 2016 încolo.
  Şi ar mai fi ceva…În acest moment, da, domnul Stelian Dolha este liderul de facto al opozitiei în Bistriţa Năsăud.

  • Foame nepotolita a Taricenilor nationali si Popestilor locali….Astia ar trebui tratati. Traiesc in trecut, unii printre manechinii de la Apaca, altii prin tot felul de combinatii-turnatorii. In prezent vad lucruri ce nu exista decat in delirul lor (ex>PLR-ul).In ceea ce-l priveste pe Dl Dolha, poate un singur lucru este cam echivoc: a pozat alaturi de chelner, si a stat la umbra USL-ului in alegerile trecute. Asteptam 2016, pentru o legitimitate cu adevarat autentica a dansului.

 • Popescu fost turnator la SECURITATE!!!.Fantastic!!!!
  Demisia, Demisia,Demisia!!!!!!
  Popescu Dorin Turnator la SECURITATE !!!!!!!

  • De acord cu tine pana si putura e mai bun ca popescu, a avut coae sa semneze un pact in schimb popescu asta doar de faultat oameni se ocupa. Sper ca macar tineretul lor sa fie diferit acum cand au un presedinte

 • Bai voi chiar credeti ca va tin asemenea fumigene? Acolo scrie clar ca nu a fost colaborator!Pe cine credeti ca prostiti ? Tare stire…

  • Balabusca , acolo scrie ca si.a turnat colegii de liceu , dar fiind minor s-a considerat ca nu a colaborat ne avand un document semnat . (editat) .

 • Liberalii sunt din 1875 si acum vin acesti impostori sa-si asume valorile lor???
  Rusine acestor impostori!!!

  Cei ce se luptă murmurând,
  De s-ar lupta şi-n primul rând,
  Ei tot atât de buni ne par
  Ca orişicare laş fugar!
  Murmurul, azi şi orişicând,
  E plânset în zadar!

  Din zei de-am fi scoborâtori,
  C-o moarte tot suntem datori!
  Totuna e dac-ai murit
  Flăcău ori moş îngârbovit;
  Dar nu-i totuna leu să mori
  Ori câine-nlănţuit.

  • Asta-i din gasca tremuratilor care au debitat hemoragia asta verbala. Ce terci au mai produs si astia. Ce concentratie aveti mai baieti in sange? Cred ca erati trozniti rau daca ati putut debita asa ceva.

 • Delirul asta se numeste comunicat de presa? Probabil ca da, daca anonimii care-l semneaza se numesc PLm (combinatie intre inexistentul PLR si fantoma PNM) iar autorii sunt, unul in sevraj si celalalt in coma alcoolica. Salvati-i careva si sunati la 112!

 • Interesant acces de logoree! Improsti rahat sub un pseudonim si pe urma zici ca esti om politic.”PLR” este un pseudonim,nu?

  • Intrucat PLR nu exista,nu poate fi decat pseudonimul sub care se ascund niste anonimi.

 • Astia au nume predestinate.”Tradiceanu” si dupa el gasca de tradatori,unii cu certificat altii sub acoperire.

 • cred ca nu mai dureaza mult si o sal sugeti toti PLR isti pe DOLHA …Auzi la ei Liberali , niste maimutoi pupincuristi …!!! se stiu ei .caratori de genti …!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS