Actualitate

PNL: Cine nu s-a implicat, out din CJ și CL! Dolha despre ”cârdășii”. ”Învățătură de minte!”

Copreședintele PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a afirmat că liberalii care au intrat în Consiliul Județean sau Consiliul Local Bistrița dar nu s-au implicat în campania electorală nu vor fi validați de conducerea partidului pentru a ocupa funcțiile respective.

”Vom vedea cât de tare s-a implicat fiecare și o să fie validat pe măsura implicării lui. Nu se poate altfel! Hai să vedem cât ne-am implicat fiecare în campania asta. Nu se poate ca de la ora 10 la ora 17 să faci campanie cu zece oameni, alții să vină doar seara. PNL e un partid mare, eu așa știu, mai știu că Organizația Municipală e mare. Ia să vedem care nu v-ați implicat, fraților! Și mai vreți și funcții poate, după. Toate astea trebuie spuse, e momentul sincerității. În campanie, o lună de zile îți iei concediu, te dedici campaniei. Partea tristă și proastă este că o lună este insuficientă, dar în luna aia trebuie să fii de dimineață până seara pe redută. Ca și candidat, aveam dreptul să-mi fac lista de la A la Z, dar nu poți să-ți neglijezi partidul. Nu spun că lista e de vină, ci implicarea unor oameni. Asta le reproșez, dacă implicarea era mai mare, rezultatul nu era acesta. Dacă ar putea pleca spre ALDE? Mi-e frică de chestia asta, dar nu acum. Dacă PNL nu câștige alegerile în toamnă, o să se întâmple o migrație masivă, ALDE va deveni o sugativă pentru dreapta. Menirea noastră, datoria noastră, este să câștigăm în toamnă. Pe Bistrița, cu o organizare bună, se pot scoate între 30 și 35% pe PNL”, a declarat Stelian Dolha.

El a adăugat: ”Scorul obținut de Stelian Dolha e 18 și ceva, al partidului la fel, deci scorul lui Stelian Dolha e aproape scorul partidului, în condițiile în care trei de la noi au țâșnit-o spre alții, iar cârdășiile astea se văd. Acum se pupă Ovidiu Crețu cu Vasile Moldovan, cârdășia a fost făcută dinainte, dar el spunea că e om de dreapta. La fel și celălalt, consilier independent susținut de M10. Îi făcea cu ochiul lui Ovidiu Crețu pe la dezbateri. Astea au fost blaturi dinainte stabilite. Dacă Stelian Dolha obținea cu zece procente sub PNL, era o problemă cu candidatul Stelian Dolha. Dacă Stelian Dolha se plasa pe 3-4, că știți zvonurile cum toată lumea îl bătea, atunci era o problemă cu candidatul Stelian Dolha. E o învățătură de minte și pentru mine, trebuie să fie și pentru PNL: nu scoți un candidat cu o lună și jumătate înainte de alegeri. Noi trebuia să avem candidat stabilit cu doi ani înainte, după alegerile parlamentare sondaj pe Bistrița și stabilirea candidatului dacă vrem să câștigăm în 2020, când avem o șansă mare”.

Întrebat dacă PNL îl va reprimi pe Alin Seserman, Stelian Dolha a răspuns: ”Nu categoric. Adică el avea o singură obsesie în campanie, Stelian Dolha și PNL, el nu avea alte preocupări. Nu PSD și Ovidiu Crețu, ci Stelian Dolha era preocuparea lui, ce face Dolha. Și acum să-l primim înapoi cu lauri? Mă opun categoric”.

Senatorul Cristian Florian, copreședinte PNL BN, a precizat: ”Sunt șanse ca atât în consiliile locale, cât și în Consiliul Județean, anumite persoane să nu fie validate, pentru neimplicare. Asta se va decide după analiza în fiecare organizație”.

PNL va avea nouă consilieri județeni. Lista PNL îi are în componență, în ordine, de la 1 la 9, pe Eugen Curteanu, Doris Moldovan, Gheorghe Scuturici, Monica Săsărman, Dumitru Mureșan, Vasile Marc, Dorel Avram, Robert Sighiartău, Florin Moldovan.

PNL va avea cinci consilieri municipali. Primii pe listă sunt Sorin Hangan, Filip Moisil, Adrian Florin Chereji, Ioan Peteleu, Mioara Gaga-Seica.

9 comentarii

 • Din cite vad,la CL,din cei 5 PNL-isti, cel putin 3 (nu sint sigura,daca nu toti),sint fosti PDL-isti! Atunci ce vreti fratilor? Ce fel de PNL este acesta? De asta sinteti in situatia asta,nasoala ,chiar la nivel national,v-ati aliat cu cine nu trebuie! La nivelul judetului nostru,e jale,cu J mare! E „rosu” peste tot! Trebuie o reforma capitala! Asta cit mai repede,altfel in toamna sinteti mai rau decit acum!

  • Pe tara fostii PD-listi au scos un scor bun pentru partid.Altfel PNL ar fi obtinut sub 15%

  • Nu draguta comentatoare, reforma inseamna ca partidul asta sa treaca peste resentimente, peste noi si voi si sa devina unul singur. Sabotajele la ordinea zilei in campanie sunt inacceptabile. Stelian Dolha s-a luptat alaturi cu o mana de oameni, din ambele partide e drept, dar au fost mult prea multi, din ambele care n-au miscat un deget. Nu poti sa-ti scrii pe frunte pe PNL si tu sa nu votezi candidatul partidului. Sau sa astepti sa-si franga gatul ca sa poti sa incapi tu la bucate. E inacceptabil. Stelian Dolha e cel mai bun om pe care il are PNL de esalonul 1. Caricatura alalalt de co a sabotat la toarta cu Turc totul.

 • Nechita Dolha crede ca scapa daca isi arata muschii. Toti stiu ca el este vinovatul principal. Rezultatele cate sunt , le au fostii PDL-isti, iar vechilor penelisti le suna mereu in urechi melodia USL. Va spun de pe acum rezultatul din toamna: PNL sub 15%. Si la ce rezultate se vor obtine in alte parti o sa ziceti multumesc.

  • Stelian Dolha e singurul care stie sa traga intr-o campanie electorala. E o locomotiva de neoprit, mai trebuie si vagoane, insa. Cand ai un tip ca Stelian nu ai cum sa pui in loc un popandău, si asta numai orbitii lui Turc sau discipolii senatorului, aia de se incalzesc de o viata sa-l schimbe pe Dolha, nu pricep. Au facut joc de glezne in campania asta, daca-i verifici la buletin nici nu s-au dus la vot si acum cred ca li se cuvine ceva.? Sa fim seriosi

  • Dolha, Vinovat? Si ma rog de ce? Ca v-a salvat voua dosul si s-a bagat la candidatura Bistritei cand nimeni nu mai voia? Ca a fost un lider adevarat si a zis : eu imi asum? De ce nu si-au asumat altii dupa episodul Titieni? Va spun eu de ce? pentru ca ii pasa. Si-a spart banii in locul vostru sa duca campania, pentru ca n-a vrut sponsorizari, a fost zi de zi pana si-a tocit talpile, v-a ridicat partidul din ca… ul in care era si acum el e vinovatul? Nu zău, soriceilor, dar voi unde erati? La bere pe tereasa?

 • A, deci miserupistii sunt tinuti in sah? Asa si trebuie. Adica esti co-presedinte municipal cum e un tip de la PDL, nu da-mi nume ca nu-i frumos, dupa care apari si critici. Nu merge. sau esti PNL-ist, ex PD, dar tu te spargi dupa mosul Moldovan ori Sese si mai vrei ceva? Acasa, taticu.

 • Eu cred ca s-a votat OMUL si nu partidul.Eu am votat {nu la Bistrita}un candidat PSD m-a dur mana dar am pus stampila!!!Dar la parlamentare nu se va mai intampla si sunt multi in situatia asta!!!

 • Nu ALDE va pune in pericol existenta PNL, ci altii… Cu denumire de port transfer date PC si frantuzoaica charismatica

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.