Actualitate

Mandatele liderilor PNL BN, ”la dispoziția conducerii”. Dolha: ”Dacă nu facem asta, pa!”

Copreședinții PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha și senatorul Cristian Florian, au precizat că mandatele lor sunt la dispoziția conducerii centrale. Până la 15 iulie, toate filialele trebuie să aibă conducere unică.

”Prima reacție după alegeri a fost să-mi dau demisia, am tras în campanie de dimineață până noaptea și când vezi rezultatele asta e prima reacție, să pleci. CMarea majoritate a colegilor au spus că atunci pleacă și ei. Unii mai în vârstă decât mine și cu experiență mai multă au spus că nu demisia e soluția în momentele astea, ci reconstrucția. E simplu să demisionezi acum, dar mai sunt câteva luni și vin iar alegeri și ce facem cu partidul ăsta, îl lăsăm de izbeliște? Cine să îl reconstruiască? Dacă plecăm acasă, nu am făcut nimic. Mandatul meu e la dispoziția conducerii centrale. Va urma un proces de reorganizare a filialelor, un proces de unificare, până în 15 iulie toate filialele din țară trebuie să aibă o singură conducere. În Bistrița-Năsăud, toate filialele trebuie să aibă o singură conducere, dacă vrem într-adevăr ca la toamnă să avem succes și să intrăm la guvernare. Altfel, pa! Dacă nu ne ocupăm de reorganizare, aici suntem. Domnul Blaga spunea: ultimele zece filiale, decapitate! Nu suntem în ultimele zece. Asta nu e o scuză, rezultatul este dezamăgitor, foarte slab, dar mai avem încă vreo patru până la ultimele zece. Vom avea o discuție internă și apoi veți afla și numele pe care organizația Bistrița-Năsăud îl propune pentru funcția de președinte. Va fi o variantă interimară până după alegerile parlamentare”, a spus Stelian Dolha.

”Mandatul meu și al colegului meu sunt la dispoziția partidului, am avut și un BPN în care s-a făcut o primă radiografie pentru fiecare județ, urmează ca în perioada imediat următoare la nivel de județ să avem o concluzie. Până în 15 iulie trebuie să găsim o soluție pentru ca organizația județeană să aibă o singură conducere. Scorul la nivel de jdueț ni-l asumăm”, a menționat Cristian Florian.

23 comentarii

 • Cine să îl reconstruiască? Tu Stelică și cu Florian? Deja ați dovedit în nenumărate rânduri că sunteți depășiți de situație, continuați să vă dați afară membri sau să-i repoziționați în partid funcție de meritocrație, așa ai scăpat până acum de primari, intelectuali și alții cu state vechi în partid. Sfatul meu parafrazându-l pe Ponta vs Gorghiu e să nu vă dați demisia fiindcă PSD-ul vrea să câștige și la toamnă alegerile.

  • Sfatul tau ar fi fost minunat postacule zis primar daca te-ar fi vazut cineva facand campanie. Cum mi se pare ca esti dintre cei care stau si dau din clanta, poti trece sa pui umarul, s-ati spargi banii in opozitie, ca asa se face munca de partid cand nu esti la putere, cu bani multi si picioare in dorsal de la toti. Si cand vei reusi sa faci pe jumate din cate face un tip ca Dolha in opozitie dar si intr-o campanie, abia atunci sa dai sfaturi.

  • Dolha tu faci singur cât un partid. Daca ai de gand sa o iei pe cont propriu trebuie doar sa o spui. O gramada de oameni te urmeaza. In 4 ani sau mai repede tu vei fi primarul Bistritei. Garantat!

  • Ăștia nu se lasă ca si păduchiosul ! Deși au pierdut la scor încă mai caută scuze !

  • Bai nene, propun sa-i punem pe Cretu si Moldovan pe cate 20 de anisori.
   Sa stim o treaba.

  • Zise marmota invelind de zor ciocolata. Paduchiosi sunteti astia care clevetiti si mai omoriti cate un paduche, pe la o bere. Dolha nu-i din aceeasi poveste cu Florean, Dolha are sange de politician.

 • Măi CIVICUS, tu așa ai făcut campanie, cu bani mulți și picioare în fund? De aia a ieșit votul ca curu. E tare la partidul ăsta îți călește dorsalul. Mult succes băiete și refacere grabnică, că vine toamna și trebuie să-ți funcționeze clanța și posteriorul.

 • Nechita & Florian voi nu realizati ca sunteti cu un picior in groapa. Eu sincer doresc sa ramana unul dintre voi la conducere, mai ales primul. Asa este garantat ca o sa va prabusiti cu totul. In toamna va luati adio de la parlamentare. Dupa care, cosul de gunoi politic va asteapta.

 • Astia doi sunt in plus acolo! Primul si-a dovedit incompetenta, iar al doilea e incapabil, a ajuns acolo doar sustinut de Nea Nelu Oltean, fără sa-l fi recomandat nici o realizare. Asta e realitatea!

  • doar sustinut?? pe cine mai avea in afara de Nelu? a fost efectiv implantat marioneta….practic, asta nu stie pe ce lume e..:))

  • Ce va plac generalizarile comentatori de trei parale. Florean e beizadea lui nelutu, Stelian e din alta poveste. Oricum peste 4 ani Dolha va fi primarul Bistritei. sau mai repede. Cine poate stii?

 • )) ati citit cv-ul celui de-al doilea?? ce l-a calificat pe el pt prefectura?? ce l-a calificat pt Senat?? :)) va spun eu….privirea inteligenta…..))

  • ca sa fii laudator sau curatator de scame tre’ sa ai un minim talent……asta nu stie inca pe ce lume traieste..:))…este doar o moneda de schimb si un pion asezat neinspirat

  • floriceanului angajat doar in a lui taty firma pe hartie si apoi prefect i se mai spune si Borat….imi vine sa-l felicit celui ce i-a gasit acest prea-potrivit nune..:))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.