Politică Social

PNL: Orice rediscutare a negocierilor cu privire la candidaturile USL pentru alegerile locale este exclusă

Conducerea PNL exclude orice fel de colaborare cu PDL şi cu Traian Băsescu. Tineretul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud are organizaţii noi la Năsăud şi Budeşti. Partidul Conservator va candida singur la alegerile locale din 2012.

Biroul Politic Central al Partidului Naţional Liberal a reiterat într-un comunicat faptul că orice rediscutare a negocierilor cu privire la candidaturile Uniunii Social Liberale pentru alegerile locale este exclusă.

De asemenea, conducerea liberală a reafirmat mandatul pe care l-a obţinut la Congresul partidului din 2010, potrivit căruia exclude orice fel de colaborare cu Partidul Democrat şi cu Traian Băsescu.


Încălcarea deciziilor conducerii de către orice membru al PNL, indiferent de funcţia pe care o deţine, îl situează pe cel în cauză în afara partidului, se arată într-un comunicat al PNL.

Partidul Conservator a decis să candideze singur la alegerile locale din anul 2012, în toată ţara, a anunţat preşedintele PC, Daniel Constantin. El a precizat că partidul său va candida separat la localele din 2012, la primării şi la consilieri, cu excepţiile negociate deja în cadrul USL.

Totodată, PNL BN anunţă că Tineretul Naţional Liberal BN are două organizaţii locale noi la Năsăud, respectiv Budeşti, începând din 18 septembrie, când au avut loc alegerile.

La Năsăud, în funcţia de preşedinte a fost reales Răzvan Redac, iar în comuna Budeşti, tânărul Tomşa Alexandru. La aceste evenimente au fost prezenţi preşedintele TNL Bistriţa-Năsăud Samuel Coman şi vicepreşedintele PNL BN Stelian Dolha.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS