Actualitate

Poliția, sesizată că unei tinere i-au fost furați 10.000 de lei. Ce se întâmplase de fapt

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați de angajata unei societăți comerciale, o femeie de 27 de ani din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că o altă angajată, o tânără de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovită și deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei.

În urma intervenției și a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta jucând și pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societății comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei.

Aspectele constatate de polițiști au fost ulterior însușite și de către angajata societății, aceasta recunoscând faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările cu privire la infracțiunea de inducerea în eroare a organelor judiciareurmând documentarea aspectelor constatate sub toate aspectele, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS