Recomandări Social

Pompierii au salvat o văcuță căzută într-o râpă mlăștinoasă la Mijlocenii Bârgăului

(FOTO) Pompierii bistrițeni au lucrat ore bune în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru a scoate o văcuță ce a căzut într-o mlaștină din localitatea Mijlocenii Bârgăului. Detașamentul 1 Bistrița, cu o mașină de descarcerare grea, s-a deplasat spre locul în care sătenii au spus că se află văcuța undeva în jurul orei 21.45.

Potrivit Inspectoratului pentrtu Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, până la ora 1 și 20 de minute, adică mai bine de două ore, pompierii s-au chinuit să scoată animalul căzut într-o râpă mlăștinoasă. Salvatorii au folosit un scripete manual pentru a scoate văcuța care era îăngropată pe jumătate în mlaștină.


 

2 comentarii

  • Din păcate însă pompierii gălățeni n-au reușit să-l salveze ieri pe văcoiul căzut într-o râpă puturoasă, politicianistă, situată pe raza localității din zona Dunării de Jos. Vom reveni cu alte amănunte.

  • Pompierii gălățeni au folosit la fața locului inclusiv Metoda Videle care la Teleorman constă în extragerea văcoiului prin procedeul vacuum-cleaner. Totul a fost însă în zadar. Să-ți dai casca de pompier de pământ pentru efortul depus.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS