Actualitate

Pompierul de 27 de ani a decedat. Mesajul sfâșietor al tinerei sale soții

Pompierul de numai 27 de ani care activa la Stația de intervenție Sângeorz-Băi s-a stins sâmbătă, după o săptămână în care medicii din Târgu Mureș au încercat din răsputeri să îi salveze viața. A lăsat în urmă o soție cu sufletul sfâșiat de durere.

”Te-ai dus fără să spui ceva ,… deși durerea te ardea. Nici rămas bun nu ne-am luat ….când am ajuns, tu ai plecat. Dumnezeu să te ierte dragul meu soț”, a scris Anamaria Hoza pe Facebook.

”Cu mare tristețe am aflat, că tânărul nostru salvator a plecat la ceruri. La doar 27 de ani, Virgil Hoza, de loc din comuna Maieru, căsătorit în urmă cu 7 ani cu Anamaria Hoza din Feldru.

Se pare că totul a pornit de la acel moment nefericit din luna martie, când a avut loc un incendiu la Feldru, pe Cip, unde o autospecială de la ISU Sîngeorz-Băi s-a răsturnat. Virgil a fost în acea mașină, a suferit și un accident, dar și o traumă sufletească. În urmă cu câteva zile, când telefonul a sunat din nou, să meargă la serviciu, a fost pentru ultima oră.

Deși a intervenit un elicopter, a fost transportat la Târgu Mureș, salvatorul nostru nu a mai putut fi salvat și după zile întregi de suferință, timp în care soția, familiile din Feldru și Maieru s-au rugat, împreună cu preoții și-au sperat, azi dimineață au primit vestea tristă.

Sigur, în situații de genul ăsta, suntem tentați să aflăm cauze, vinovați, să judecăm, uitând că este cineva acolo Sus, care are grijă de noi toți.

Nu există durere mai mare pentru o soție, care după 7 ani de muncă împreună, să-și construiască o căsuță frumoasă, iar când să locuiască în ea, cel drag să fie dus într-o casă rece, în pământ… durerea este imensă în ambele familii Costinași și Hoza din Feldru și Maieru. Să-i încurajăm, iar pentru sufletul lui Virgil să ne rugăm. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun!”, a scris pe Facebook fostul primar al comunei, Ștefan Sîngeorzan.

Etichete

1 comentariu

  • Deși familia a fost anunțată sâmbătă, azi, luni, după ore de așteptare, familia și cei de la pompe funebre nu au reușit să îl aducă acasă. Formalitățile se fac greu. Mâine iar un drum chinuitor, așteptări. Familia, mașina de la pompe funebre, se deplasează iar până la Spitalul Clinic Judetean Mures, primărie… S-au amânat toate pregătirile pentru înmormântare.. Oare cât mai rezistă bieții oameni??

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS