Actualitate

Porți deschise la Brigadă de Ziua Forțelor Terestre

Ziua Forțelor Terestre este marcată în fiecare an la 23 aprilie, odată cu sărbătoarea creștină a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, patronul spiritual și ocrotitorul acestei categorii de forțe ale armatei române.

Cu acest prilej, Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița organizează o serie de activități și evenimente.

În perioada 19-21 aprilie, la Cercul Militar Bistrița va fi organizată o expoziție tematică dedicată Zilei Forțelor Terestre.

Joi 20 aprilie, începând cu ora 12.00, se organizează o ceremonie militară și religioasă, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

Vineri, 21 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, marea unitate organizează Ziua Porților Deschise pe platoul Batalionului 812 Infanterie Bistrița. În cadrul acestei activități sunt organizate standuri de prezentare a tehnicii, armamentului, aparaturii și echipamentelor din dotare.

Totodată, reprezentanții Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud vor prezenta oferta educațională pentru cei interesați să urmeze o carieră militară.

De asemenea, publicul bistrițean se poate bucura de reprezentațiile artistice ale muzicii militare din garnizoană și a echipei de Drill generată de Batalionul 812 Infanterie Bistrița.

Accesul publicului la eveniment va fi permis prin strada Avram Iancu.

Duminică 23 aprilie, începând cu ora 12.00, Muzica Militară a Garnizoanei Bistrița va susține un concert de fanfară în curtea Bisericii Militare de pe strada Avram Iancu.

2 comentarii

  • Vineri copiii sunt la școală și părinții la serviciu, pentru cine pușca mea (AK47) organizați porți deschise, pt primar și alți bugetari, să meargă să se fotografieze lângă tab-urile din 1978? Să vă fie rușine, organizați ceva, dar nu pentru copii, nu pentru clasa muncitoare!!!

    6
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS