Actualitate

Potcovari din Marea Britanie vin la Herghelia Beclean

Maestrul potcovar Thomas Burch din Marea Britanie şi specialistul în îngrijirea cailor Jo White vor susţine timp de două zile, la Herghelia Beclean, cursuri de potcovărie, toaletarea copitei şi îngrijirea ecvinelor. Atelierele vor avea loc în 7 şi 8 iulie a.c.

Potrivit organizatorilor, Thomas Burch este membru MBE ( Member of the British Empire și este un ordin acordat de Regina Angliei pentru merite deosebite într-un anumit domeniu de activitate) şi RSS (Registered Shoeing Smith și se referă la apartenența la breasla potcovarilor din Marea Britanie), iar Jo White face parte din BHSAI (British Horse Society Assistant Instructor și este un grad de pregătire acordat de Societatea Britanică pentru Cai persoanelor care îndeplinesc anumite calificări în domeniul ecvin), BHSIntSM (British Horse Society’s Intermediate Stable Manager și este un certificat profesional acordat persoanelor cu pregătire în domeniul îngrijirii ecvinelor) şi BA Equine (înseamnă master în domeniul ecvin).

La Herghelia Beclean, cursurile vor fi organizate de la 8.30 la 16:00 în data de 7 iulie şi de la 8.30 la 13:00 în data de 8 iulie, după care formatorii vor pleca spre Herghelia Jegălia și Centrul The Foot Prints of Joy de lângă Cernavodă. În prima zi a fiecărui atelier sunt incluse răcoritoarele şi masa de prânz.

Cei interesaţi se pot înscrie la 0741.415.685, email: info@progressiveideas.co.uk. Pentru a organiza acest tip de ateliere și în viitor, participanţii sunt rugaţi să facă o donație.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.