Actualitate

Prefectul Stelian Dolha s-a vaccinat. ”Este șansa reală de a ne recâștiga viețile”

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, s-a vaccinat împotriva Covid-19. Alături de câteva imagini de la centrul de vaccinare, prefectul a transmis următorul mesaj:

”Îmi doresc foarte mult să reintrăm în normalitate și știu că acest gest al vaccinării este cel mai important pas! Am așteptat cu toții să apară vaccinul anti-Covid-19, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Campania de vaccinare este șansa reală de a ne recâștiga viețile, de a ne reapropia de cei dragi.

Sunt foarte mulțumit de personalul din cadrul centrelor de vaccinare. După luni de muncă asiduă, în prima linie în lupta cu combaterea pandemiei, acum îi rog să mai facă încă un gest de forță și să sprijine campania de vaccinare. Le sunt, ca întotdeauna, recunoscător pentru eroismul dovedit de toți acești profesioniști alături de care vom ieși învingători din lupta cu pandemia.

Să nu uităm, totuși, că până ce vom scăpa de lupta cu coronavirusul trebuie să respectăm în continuare regulile sanitare recomandate pentru a evita infecția”.

https://www.facebook.com/StelianDolha/posts/3286826841419399

12 comentarii

 • Prefectul este in etapa a 3 de vaccinare ????
  Intreb si eu , pt ca sunt persoana invarsta care nu au reușit să se programeze pentru vaccin , deși sunt peste 65 de ani si cu diferite boli cronice.

  • Prefectul este in categoria a 2-a, s-au vaccinat mii de ”esentiali” inaintea lui in judet, a asteptat omul sa-i vina randul si tot comentam asa ceva. Nu va puteti vaccina pt a acum e disponibil doar vaccinul Oxford-Astra Zeneca, care e recomandat pana in 55 de ani. In 2 saptamani Pfeizer reia distributia si se redeschide platforma pentru cei peste 65. Va puteti programa la inceput de martie

  • Prefectul si subprefectul au fost exceptati de la sporul de la sporul de Covid. Adica pe intelesul tau nu au luat sporul pentru ca asa prevedea ordonanta aia, Ca ia doar personalul. Dar desigur intelegem cat ne duce mintea.

 • Sansa reala de a ne recistiga vietile, sigur pt cei care considera ca le-au pierdut, este intoarcerea la valorile traditionale, respect fata de semeni, frica de Dumnezeu si respectul fata de natura.Restul e vinare de vint.Ai zile, ai medicament, n-ai zile, injectia devine pepsi.
  PAREREA MEA !

  • Frica fata de o Entitate e mai nobila decat frica de moarte pe care o regasesti in reactia animalica de supravietuire a fiintelor umane care cer vaccinul cat mai repede. Ramane la judecata ta sa vezi unde se inclina balanta nobilitatii, a involutiei, respectiv a evolutiei fiintei umane.
   Best Wishes!

  • Nea Ion noi nu ne-om vaccina
   Am trăit bine până amu și mult nu ne-o mai rămas. Vaccinezăse cine vrea da io NU

  • Doar intreb.
   Au ajuns cei de la NASA pe Marte si se plimba pe planeta cu un elicopter . Cica ar fi ceva viata sub forma de compusi organici sub niste pietre etc.
   Daca Dumnezeu e seful peste tot, a creat pe Adam si Eva pe Pamant, crezi ca pentru Marte a renuntat la acest privilegiu pntru lasa asta pe mana OMului?

 • Dl. prefect Stelian Dolha ar trebui sa escaladeze spre Guvernul Romaniei urmatoarea situatie: Romanii isi doresc sa poata alege ei tipul de vaccin prin care se imunizeaza! Respectiv, Pfizer-BioNTech, Moderna sau AstraZeneca. Este dreptul fiecarui cetatean roman sa aleaga! Puteti sa le dati orice hartie la oameni sa semneze, in eventualitatea unor efecte adverse pe termen mediu sau lung statul roman va plati despagubiri considerabile. Asta fiindca conditionati un anumit tip de vaccin, practic il impuneti! In orice proces national sau international cetatenii vor castiga procesul tocmai pe aceasta speta.
  Sunt deja multi romani care isi anuleaza programarile online tocmai fiindca “nu au avut norocul” sa nimereasca tipul de vaccin pe care ei si-l doresc.
  Sau este prea mult pentru expertii STS si MApN sa poata gestiona centre cu vaccinuri diferite?

  • Poți să-ți alegi vaccinul pe platforma
   Încearcă programarea la vaccin și urmărește data rapelului

  • Sezi liniștit, nene, nici la „Jermănika”, cât îs ei de nemți, nu-l pot alege, motivul oficial fiind lipsa dozelor de vaccin.
   Dacă vrei să alegi mai păzește-te până la toamnă, poate se schimbă lucrurile până atunci.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.