Actualitate

Programul de circulație a liniilor Transmixt se va modifica. Unde vor apărea stații noi

La solicitarea operatorului serviciilor de transport public în comun, SC Transmixt, Consiliul Local Bistrița va adopta în ședința din 25 februarie un proiect de hotărâre privind noul program de circulație.

După ce va primi OK-ul Consiliului Local, hotărârea va intra în vigoare de la data aducerii la cunoştinţa publică.

6 comentarii

 • Stațiile sa fie chiar în intersecții iar oprirea autobuzelor sa fie între banda 1 și banda 2. Altfel fluidizăm traficul!!! Și ajungem prea repede dintr-un capăt în altul al ulițelor.

 • Pe strada Ghinzii si strada Valea Jelnei nu va tineti de niciun program. In statii programul afisat nu corespunde cu cel real. Sta lumea si va asteapta poate, poate nimeresc pe programul vostru. Cum sa aveti calatori daca nimeni nu stie dupa ce program functionati? Incercati sa fixati orarul astfel incat sa poata ajunge copiii la si dinspre scoala si atunci lasam bucurosi masinile acasa!

 • Când anume vom avea în fiecare stație de autobuz, un panou cu orarul de funcționare, în genul celor din Cluj-Napoca.

  Pasagerii bistrițeni așteaptă, deja, mult prea mult timp în stații, nu se respectă graficul de călătorie. Sunt situații în care, autobuze ale liniilor 2, 2A și 13 ajung chiar câte 3 în stații, în același interval orar. Prin urmare, șoferii nu respectă graficul de călătorie. Ar fi utilă dotarea fiecărui autobuz cu GPS, direct conectat la Dispeceratul Transmixt!

  În aplicația mobilă Transmixt, sunt dese situațiile în care autobuzul apare ca fiind, deja, în stație, dar, în realitate, călătorii mai sunt nevoiți să aștepte alte câteva minute / zeci de minute, chiar … !

 • Nici dracu nu va baga-n seama dragi comentaci ! Cand veti adopta CIVISMUL si veti rupe usa de la CL din Primarie si veti veni la dezbateri publice pt. orasul vostru , atunci veti primi si reversul, adica se vor rezolva destul de multe aspecte. Pana atunci SOMN USOR si postare placuta !

  • Vedeti ca pana acum aveti doua ,,usi rupte” la primarie . Adica dumneavoastra credeti ca numai calcand prgul primariei se pot rezolva problemele ? Adica primarul are vreo trei consilieri , un administrator public , o gramada de persoane care raspund de activitati si care ar trebui puse in slujba cetateanului iar dumneavoastra ne solicitati sa,, rupem” usa primariei !! Nu cred ca trebuie sa merg la primarie si sa sesizez ca pentru unii soferi orele de sosiri in statii sunt aleatorii. Am inteles ca din cauza traficului se pot produce unele intarzieri dar sa pleci cu cateva minute mai repede din statie chiar ca nu are logica. Cred ca CIVISM nu inseamna musai ,,ruperea usilor” la primarie sau mai stiu eu unde.

 • Buna ziua.
  Ruta actuala a liniei 13 (Transmixt) este pe traseul Valea Budacului – cartier Raal pana in cartier Subcetate – liceul crestin Logos si retur.
  De cand exista linia 13A?
  In alta ordine de idei, calatoresc zilnic pe ruta 13. Sa inteleg ca pe viitor o sa trebuiasca sa cobor pe Odobescu (venind din cartierul Subcetate) si voi astepta cuminte in statie alt autobuz pentru a ajunge pe strada Valea Budacului?

  Doua calatorii? Chiar va ganditi la binele cetatenilor care tranziteaza aceasta ruta!

  Si-apoi, la argumentare, printre altele, se face referire la legaturile cu alte rute, din statia de pe bulevardul Decebal, din fata bancii Transilvania. Nu am vazut in noul traseu propus sa fie specificat acest bulevard. Doar daca autobuzul face un salt de pe bulevardul Republicii, pentru ca apoi sa revina si sa isi continue traseul pe strada 1 Decembrie.
  Si daca tot se modifica ceva, pentru cetatenii si copiii care locuiesc in blocurile de mai sus de Subcetate (nu stiu exact ce strazi sunt acolo) se face ceva? Oare nu era binevenita o modificare si in acest sens?
  Intreb si eu, nu pentru un prieten..ci pentru multi cetateni care ajung in statii cu 2-3 minute inainte de ora trecuta in grafic si constata ca autobuzul le pleaca de sub nas. Ca exista intarzieri, intelege oricine. Depinde de trafic si de mai multi factori. Dar nu este admisibil ca un mijloc de transport sa plece din statie mai devreme de ora stabilita!
  No, numa’ zic.. 🙂

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS