Actualitate

Pregătiri la Viișoara: Post de Poliție Locală, punct de preluare a cerșetorilor

Un post de Poliție Locală va fi deschis în curând în cartierul Viișoara, acolo unde va funcționa și un punct de preluare, identificare şi realizare a anchetelor sociale pentru cerşetorii din Bistrița.

”Siguranță sporită pentru bistrițeni. În 18 aprilie, la Viișoara va fi deschis un nou post de Poliție Locală, după ce anul trecut am înființat unul similar în cartierul Subcetate. În amplasamentul noului post din Viișoara va funcționa și un punct de preluare, identificare şi realizare a anchetelor sociale pentru cerşetorii din oraş. În aceste zile, au loc ultimele lucrări de amenajare și dotare a spațiilor. Reamintim că două puncte de lucru pentru polițiștii locali vor fi deschise și în cartierele Sărata și Sigmir, pentru prevenirea faptelor antisociale și eficientizarea intervențiilor pentru reclamații privind tulburarea liniștii și ordinii publice”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

9 comentarii

 • Dar in celelalte loc componente când veniți in control sa vedeți ce raliuri sunt noaptea pe la 12 1 noaptea Nu mai vine nimeni suntem a nimănui bine ca veniți la vot in slatinita Ghinda și celelalte suntem egali toți Va rog frumos sa va faceți treaba ,

  • Poliția nu rezolvă probleme de genul asta. Dar nu vad de ce nu iau oamenii măsuri?! Dacă eu aș locui pe o stradă as împărtăși din bucuria celor care fac liniuțe. O praștie mai zdravănă o fac in cam 30-45 de minute. piulițe de metal cam la 2 cm de la Dedeman – max 3 Lei. Cum trece de 60-65 km/h îi și fac cadou o piuliță (cu ajutorul praștiei, evident…că doar nu is nebun sa alerg noaptea pe intuneric după ceva bolid tunat cu eșapament spart).

  • Si uite așa, a rezolvat Turc problema cerșetoriei din Bistrița. Vai de capul nostru cu primarul ăsta!

  • Doina, la tine inca „prinde contur” orasul cu asfaltarile lui Mniculae? Ala da primar, nu? Ipocrizie la maxim. Opozitie nu inseamna sa il injosesti pe actualul primar, ci sa nu ii accepti anumite devieri. Hai, la treaba cu voi!

 • ARSENIE PAPACIOC:” Cerșetorii sunt personaje biblice, nu vor dispărea niciodată. Ei nu-ți întind mâna ca să le dai ci ca să-ți dea: Împărăția cerurilor”.

 • Primare te-au informat juristii ca Legea e de partea cerșetorilor? Codul penal nu pedepsește aceste aspecte doar in cazurile in care sunt săvârșite de catre minori. Dacă iei un adult cerșetor de pe strada e ca și cum i-ai îngrădi libertatea de a sta pe domeniul public. Cei care gândesc asemenea “proiecte” de așa zisa iradiate a cerșetoriei, trebuiau sa te ajute sa concepi un plan de preventie. Scoți toată Politia și asistenta socială in strada și faci campanii in zonele focus, unde lămurești cetățeanul ce presupune sa dai bani unor adulti care prefera lenea înaintea muncii. Iar alta echipa sa facă parteneriate cu DGASPC și să ei in regim de urgentă sa instituie măsuri de protecție pentru minorii depistați la cerșit. Cam așa va trebui gandit, dar cine trebuie sa îți explice cum stau lucrurile e ăla din “statul degeaba”.

  • Doamne fereste sa i scoata pe astia de la comunitari si de la asistenta sociala pe strazi…Le este frica sa nu se apuce de cersit in locul cersetorilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS