Actualitate

Prima noapte cu restricții de circulație de la ora 22.00. Ce sancțiuni s-au dat (FOTO-VIDEO)

Azi-noapte a intrat în vigoare intedicția de deplasare începută mai devreme cu o oră, 22.00 în loc de 23.00, iar forțele de ordine s-au aflat în teren pentru a verifica respectarea noilor măsuri.

Polițiștii și jandarmii au fost prezenți în zonele intens circulate din municipiul Bistrița, dar și în celelalte zone de interes operativ, unde s-au desfășurat în principal acțiuni de informare a cetățenilor, dar și de verificare a respectării noilor măsuri.

”În intervalul orar 22.00 – 05.00, jandarmii au aplicat 21 de sancțiuni, dintre care 14 avertismente scrise pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație și 7 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, fiind legitimate 54 de persoane”, informează Inspectoratul de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

În week-end, forțele de ordine și reprezentanți ai autorităților cu atribuții în domeniu au participat la 38 de acţiuni punctuale, în sistem integrat, fiind verificate aproape 4.000 de persoane aflate în izolare, carantină sau depistate în zonele unde au fost desfășurate controale, 198 de operatori economici și 367 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 216 sancțiuni contravenționale, în valoare de 43.750 de lei, 2 dintre acestea, în valoare de 3.500 de lei, fiind pentru nerespectarea măsurilor privind carantina, iar celelalte pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și privind deplasarea, informează Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud.

Jandarmii au verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 316 locații, fiind legitimate 1.266 de persoane. Au fost aplicate 116 sancțiuni: 39 de amenzi în valoare de 21.000 lei și 77 de avertismente scrise. Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, participarea la evenimente private dar și pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare pe timp de noapte, a transmis Jandarmeria.

Foto: IJJ BN, IPJ BN. Video: IJJ BN

5 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.