Actualitate

Amenințare cu bombă la Primăria Bistrița. Cine este autorul alertei false

Primăria municipiului Bistrița a fost evacuată marți, în jurul prânzului, ca măsură de precauție în urma unei amenințări cu bombă.

Mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și geniști au mers să facă verificări.

Piața Centrală, în zona din fața Primăriei, a fost închisă circulației.

După circa 30 de minute de verificări, totul s-a lămurit iar angajații Primăriei au putut intra în clădire.

Un bistrițean din localitatea componentă Slătinița, care a și fost identificat, a sunat și a amenințat că aruncă în aer Primăria Bistrița dacă nu i se duc rapid câteva cisterne cu apă deoarece satul nu are apă curentă.

”Am înțeles că un cetățean a sunat la 112 și la prefectură și a anunțat că dacă Primăria nu duce într-o jumătate de oră cinci cistrne cu apă în localitatea componentă Slătinița va arunca Primăria în aer. Conform protocolului, trebuie făcute verificări și clădirea evacuată. Au fost controlate cu precădere birourile de la parter, unde are acces publicul. Între timp, a fost descoperit apelantul și nu există niciun fel de pericol, activitatea a fost reluată. Noi asigurăm apă în localitatea componentă Slătinița, există o procedură, se cere, se duce cu cisterna apă pe care o luăm de la Aquabis și care se plătește, nu țin minte să fi refuzat pe cineva. În schimb, Masterplanul pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare intră în atribuțiile CJ și Aquabis”, ne-a declarat viceprimarul Sorin Hangan.

19 comentarii

 • Politia de la 112 in loc sa sune la primarie sa trimita 2 cisterne trimit mascatii sa caute bomba!!
  Ba, esti prost? Ba, esti nebun?
  Omul spune clar ca nu are apa si voi trimiteti mascatii sa caute ….bomba!!!
  Congooooo…te iubesc!

  90
  13
  • Conform protocolului, care naiba protocol, s-au distrus toate bunurile țării și voi căutați bombe. Suntem de râsul lumii.

   54
   3
  • Și autoritățile la fel de bomba sunt ca pun botul la asa ceva.Cine naiba ar recunoaște dacă ar pune o bomba.

   38
   1
 • Astfel de amenințări sau glume proaste se pedepsesc cu închisoare cu suspendare si amendă!
  Sunt nenumarate cazuri, in care in Terminalul Plecări, la controlul bagajelor, pasageri când sunt întrebați ce au in bagaj, răspund “ o bombă”.
  Aha, deci tu ai o bombâ in geamantan!
  Ești tras deoparte, iar tot Terminalul e evacuat, NU MAI pleci nicăieri cu avionul, îi întârzii si pe ceilalți pasageri care trebuiau sa plece, si …..mai întâi mergi la sediul Poliției din Aeroport, după aceea trebuie sa te prezinți la Tribunal, de vre-o zece ori, după vre-un an de judecată, primesti o condamnare cu suspendare, munca in folosul comunității si amendă.
  Si s-ar putea sa-ți dea si Interdicție sa mai zbori cu avionul.

  Au pățit-o femei de afaceri, in drum spre Bruxelles, Antrenori ale echipelor naționale de juniori, oameni obișnuiți in concediu de vară.

  Oare omul din Slatinita va fi chemat la Tribunal, sa plătească cheltuieli de judecată, avocați etc.

  14
  36
  • OAMDNII NU AU APA SI SI CER DREPTUL LA CIVILIXATIE SI TU VREI SA I BAGI LA INCHISOARE?
   BAGA
   MA
   APA
   LA
   A
   OAMDNI
   SI DUPA ACEEA BAGA I LA INCHISOARE DACA CER APA IN CONTINUARE!!!!!

   36
   7
  • Tot E bine ca „nu a existăt niciun fel de pericol,”

   O glumă proastă! Și o sperietura zdravănă.

   Din care deducem : exasperarea și f_tereya de nervi și
   DISPERAREA cetățenilor mințiți și amăgiți cu promisiuni false , și

   -NEGLIJENTA și nepăsarea celor ce-si mint votanții!

 • Hai că asta ne-a mai scos din plictiseală. Ăsta e cel mai bun motiv ca SRI să mai ceară încă o mărire de buget, oricum, eu vă spun tradiționalul „felicitări primarului !”.

  35
  1
  • Corect ! 😴🤭😴 m-a trecut un fior!
   Am și uitat deja de ploaia lină, mocănească de azi; de fotografiile cu Balta Verde decebalde ieri, de dronă 😂, de miniștrii, de mega proiecte de dezvoltare durabilă , de bazinul olimpic și etc
   Uite cum s-ar putea duce n_ibii toată hardughia in cinci secundele!

   P.s. de acum înainte,se impune un control al cetățeanului la intrarea în primărie CA LA AEROPORT la check-in!

   18
   2
 • Dincolo de gestul condamnabil al amenințării cu bombă, rămâne un adevăr revoltător legat de promisiunile neonorate ale autoritătilor. Iată ce spunea la inceputul anului 2021 primarul Ioan Turc, despre introducerea apei potabile in localitatea Slătinita: ”Suntem în faza de obținere a autorizației de construire. Având contract de execuție, preconizăm începerea lucrărilor în luna martie. Sper ca lucrurile să decurgă cât se poate de fluent, să nu ne lovim de binecunoscutele impedimente aproape inerente unor proceduri.
  Este un angajament pe care l-am luat și pe care avem de gând să-l respectăm. Termenul de executare este 12 luni. Aici discutăm despre cele două componente: apă și canalizare.”
  De atunci au trecut mai bine de 2 ani si jumătate fără să se intâmple minunea.
  (Vezi: https://timponline.ro/cat-mai-are-de-asteptat-slatinita-pana-sa-se-treaca-de-la-propaganda-la-curs-apa-potabila-la-robinete/)

  35
  • @Rwuanda, Etiopia etc. ?
   ––
   cum unii , civilizații , Beneficiază de propria ” 🚽 toaletă privată cu bideu,” așa și alții au dreptul să beneficieze măcar de niște APA!apă potabilă !daca tot ne pretindem „civilizati” .
   (Sunt peste 587 locuitori in Slătinița)
   https://timponline.ro/psd-ironii-referitoare-la-primul-obiectiv-finalizat-de-actuala-administratie/
   ”primul obiectiv finalizat” de actuala administrație – TimpOnline.ro. (și)
   bistriteanu.!ro/foto-exclusiv-prima-realizare-a-lui-ioan-turc-o-toaleta-privata-la-doi-pasi-de-fostul-grup-sanitar-al-lui-cretu/

   P.s. omul însetat nu mai judecă bine!

   15
 • Citești comentariile și de ciupești, suntem în Rwuanda, Etiopia etc. ?
  Cât de jos poate involua un biped, pentru a ”gândi” astfel ?
  Civilizația înseamnă exercitarea cu bună credință a drepturilor, nu punerea în pericol – chiar prin ”glume” mai proaste ca autorul lor – a unei întregi colectivități.
  Se întreabă cineva : cine plătește100-200 de oameni care au pierdut 1-2 ore din timpul de muncă- nelucrate din cauza unui astfel de gest.
  N-ar trebui ca autoritățile să-i vândă sărăcia și nevoile autorului – fără a-i mai da ajutor social – pentru a acoperi paguba ?
  Nu ne vom civiliza niciodată, că nu avem Ștofă de oameni de caracter !

  14
  27
  • Despre ce civilizatie in comentarii vorbesti?
   TU DEMNITAR/PRIMAR/OM POLITIC NU ONOREZI PROMISIUNILE ELECTORALE PRIN CARE AI AJUNS LA PUTERE SI SUGI TARA CU VENITURI OBTINUTE PRIN MINCIUNA si eu cetatean, platitor de taxe si mintit sj fwtut ma bagi la puscarie ….ca ei nu sunt in stare sa legifereze minciuna politica!
   Rates bogdan a scos pensiile speciale in 20 zile…de atunci suge19000 euro pe luna ca salar MOKKA
   Te rog ca intelegi esenta apelului la 112 daca nu l intelehi iesi pe strada sa ti l traduca /careva!!!

   25
   3
  • In sfarsit un comentariu pertinent. La ce am citi mai sus, m-am grozit. Probabil ca are dreptate in felul lui cetateanul, dar nici chiar asa. Va dati seama ce nivel poate avea bietul om ? Ti-e si mila de el.

   3
   15
 • Cea mai mare spaima s a inregistrat la serviciul urbanism.S au speriat duamnele cand au vazut primaria inconjurata de masini de politie si mascatii intrand in primarie in forta,ca e descindere de la DNA.Sa osi ceara scuze si bombalăul vinovat si organele de la serviciul urbanism.

  38
  3
 • Reprezint gratis pe orice cetatean din Slatinita care vrea sa de a in
  Judecata Primaria Bistrita pentru neimplicare in a introduce apa in localitate inclusiv Directia de sanate publica, Agentia de protectie a Mediului, etc.
  Avocatul poporului unde e?
  Garantez ca primaria va aduce zilnic in fiecare casa o sticla de apa de 2l pentru fiecare cetatean, 50 l pentru fiecare bovina iar Agentia de protectie a mediului impreuna cu sanepidul va ridica dejectiile si va vidanja zilnic veceurile din toate curtile…..ca doar platim impozite!

  25
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS