Actualitate

Primarul Ioan Turc, discuții cu șeful ANAF despre terenurile din spatele sediului Finanțelor și de la Mecanica

Ioan Turc, primarul Bistriței, a avut o întâlnire la București cu președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Heiuș, cu care a vorbit despre urgentarea procedurii de trecere în administrarea municipalității a unor terenuri din proprietatea statului român, în vederea demarării unor investiții.

”Mai exact, este vorba de terenul din spatele sediilor Finanțelor și Camerei de Comerț Bistrița-Năsăud, unde va fi amenajată o parcare, dar și de terenul “Mecanica”, lângă amplasamentul pe care se va construi noul Aquapark”, a menționat Ioan Turc într-o postare pe Facebook.

Pe de altă parte, la Ministerul Dezvoltării, Ioan Turc a purtat discuții cu secretarul de stat Claudiu Răcuci despre o serie de aspecte tehnice referitoare la implementarea Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, menit să sprijine dezvoltarea comunităților locale.

În primăvară, Ioan Turc a anunțat preluarea fostei baze Mecanica, contra sumei de 4,2 milioane lei fără TVA, pentru a transforma zona într-un nou areal de agrement, cu bazine de înot, terenuri de sport, tobogane, aparate fitness, adică o multitudine de funcțiuni pentru divertisment și relaxare. ”Complexul de agrement din zona bazei Mecanica apreciez ca poate să înceapă în circa doi ani, lucrările urmând sa dureze cam tot atât. Urmează alipirea unui teren aflat în vecinătate, al statului român, elaborarea SF și PT, depunerea proiectului pentru finanțare europeană (50%) și contractarea efectivă a lucrărilor. Va fi un proiect mare, cu bătaie pe termen lung”, spunea atunci Ioan Turc.

4 comentarii

  • La fel e și parcarea aia din fata de la miliție de lângă fosta bibliotecă care de 150 de ani e tot cu pietre și bolovani. Acolo s-ar putea amenaja ceva că e in centrul orașului și arată că în epoca de piata

    • Urbanism

      Serviciul Urbanism al Primăriei nu se dezminte în continuare în ceea ce privește concepția , mentalitatea și profesionalismul. Bunăoară, uitați-vă pe Aplicația publică cu evidența autorizațiilor de construire și o să remarcați că autorizațiile emise în luna iunie 2022, sunt cele din luna mai postate cu ”copy-paste”

  • Ce te bagi, avem șef la urbanism in care primarul și a pus toate speranțele😅😅😂, asai domn primar că alta mai buna nu i?
    Știe toate tertipurile urbanistice, cum sa de-a in cap la unii, cum sa ridice în slăvi pe alții, iar dvs și marelui vice vă convine , va rezolva problemele și influențele politice, va s scoate din rahat și sunteți frați cu toții🤣🤣

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS