Recomandări Social

Primarul Ogâgău trece la etapa ”Big Brother”: 100 de camere de supraveghere în Sîngeorz-Băi

”Curățenie, ordine și disciplină” este deviza primarului orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău. După ce le-a pus gând rău căruţaşilor care trec prin staţiune şi lasă balegă pe străzile oraşului chiar şi după ce administraţia a oferit, gratuit, ”scutece” pentru cai, după ce i-a amenințat cu amenzi pe ciobanii care coboară cu turmele din munte mai devreme decât perioada normală și le-a impus căruțașilor un program de tranzitare a străzilor principale, edilul a trecut la ”Lege și ordine”.

Înființarea Poliției Locale și amplasarea a 100 de camere de supraveghere sunt următorii pași.

”În urma unei analize referitoare la siguranța cetățenilor, așa cum știți deja, va fi înființată poliția locală, plus achiziționarea unui număr de 100 camere de supraveghere profesionale. Una din îndatoririle primarului este siguranța tuturor cetățenilor și asta facem! Iunie 2016 … curățenie, ordine și disciplină…”, a anunțat pe Facebook primarul Traian Ogâgău.

13 comentarii

 • Există cumva o statistică cu fenomenul infracțional din Sângeorz-Băi pe care s-o aibă în posesie domnul Primar? Sau măcar s-a informat asupra acestor lucruri? Au fost chiar așa lucruri grave?
  Prima dată vii cu argumente și apoi susții proiectul, așa se cade.
  Din câte știu, în Sângeorz-Băi lumea este pașnică. Nu este nevoie pentru așa ceva.
  Ar fi cazul să-și facă o altă listă de priorități. Cel puțin cu ce a declarat în campania electorală.
  PS
  Când mai dă imagini de la ședința consiliului local, să dea toată ședința, nu numai ceea ce-i convine dumnealui. Aşa spun regulile unei minime morale.

  • Stati linistiti dragi cititori ca Nu are nici o aprobare in CL cu privire la politia locala numai povesti

 • Prioritatile primarului ar trebui sa fie altele: scolile, gradinitele, sanatatea, sportul, cultura, bibliotecile, muzeele, mediul de afaceri, turismul, agricultura, apele minerale, canalizare, asistenta sociala, persoane cu handicap, batrani infrastructura, scoala de muzica si arte plastice etc.
  El isi iroseste timpul pe ciobani, caruțasi si camere de supraveghere.

  • de acord,
   nu se vede nici o strategie de dezvoltare a orasului. Din cate stiu el este primar nu gunoier. Curatenia e importanta dar este doar o latura a intregului spectru de responsabilitati pe care le are , sau pe care ar trebuii sa le aiba. Dar din cate vad e cam ceata in plalurile lui. Faptul ca CL nu a aprobat asa ceva e foarte bine si poate o sa inteleaga ca Sangeorzul nu e Ogigau SRL unde sa dea cu pumnul in masa si sa faca ce vrea el. La capitolul viziune il notez cu nota 1.

  • Cu siguranta ca toti turistii vor fi extraordinar de imrpesionati sa afle ca toate miscarile lor vor fi supravegheata pas cu pas si vor fi extrem de incantati sa vina in statiune. Trebuie totusi sa-l intelegem ptr ca hotului de hot se teme asa ca ii inteleg pornirile astea. Oricum as dori sa ne arate studiul de fezabilitate (fenomem infractional, situatia efectivelor politiei, costuri implicate si din ce buget, ce beneficii vor fi aduse orasului transformati in indicatori cuantificabili). Vremea vorbelor electorale a trecut. Hai la fapte!!! dar hai sa le facem cu cap.
   Oricum supun pe aceasta cale o initiativa de dezvoltate a unui plan pe termen lung de dezvoltare a orasului. Plec totusi de la ipoteza ca baiatul e bine intentionat dar nu prea stie ce sa faca. Haideti sa-l ajutam . Sunt sigur ca exista minti destupate in Sangeorz care sa poata face acest lucru iar el sper sa inteleaga ca trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare

 • A uitat sa menționeze ca aceste camere vor costa peste 5 miliarde din bugetul local, bani cu care se puteau face multe alte lucruri mai importante pentru cetățeni. Dar el are alte interese.

 • Mă refer la comentatorii potrivnici ideii de prevenție. Suntem obișnuiți să luăm măsuri de prevenție abia după ce se întâmplă o nenorocire(incendiu, crimă, spargere, vandalism sau altele). Întâi se produce paguba și apoi se strigă de ce nu s-au luat măsuri înainte, adică exact invers decât normal. În ce privește cheltuielile, socotiți dumneavoastră.

  • Nu va dati seama ca serviciile de informatii vā vor supravegea 24 ore din 24. Vor sti tot ce faceti, cu cine v-ati intalnit la ce ora si in ce loc? Camerele asta sunt mai performante ca securistii si informatorii de pe vremea lui Ceausescu.
   Vor culege informatii despre adversarii politici, jurnalisti, ONG-uri etc.

 • Oameni buni, OMUL acesta nu poate sa faca mai mult decat il duce mintea, nu va asteptati la proiecte si la fonduri europene sau guvernamentale pentr-ca nu vor VENI niciodata, EL nu stie decat de „bata” si de „disciplina” atat il duce pregatirea pe care o are, afacerile pe care le are sunt duse de un fff bun coleg de partid si de afaceri, care va trebui s recupereze bani pe care ia investit in campania domnului Primar. V-ati ales un primar cu scoala multa de „corectie” si studii ample la tras pe n…in alte tari..

 • Rade tot judetul de voi! Scutece de cai, interzis la turme si carute, birou de ceauseasca, si acum asta mai lipsea…100 de camere. Cu 5 miliarde?!! Ce-ati votat fratilor? Vai de el oras si vai de el primar

 • cam face pe nebunu ! ce sa te astepti de la unu fara scoala si cu o educatie vai de ea !stie doar sa dea cu bata ,sa injure si sa se dea mare ! unde e apa curata de pe valea oarghii ? ca la robinet curge cea mai infestata apa ! fara sa mai vorbim de faptu ca tot a doua saptamana iara li se sparge vreo teava ! de ce l)ati sustinut ? CA SA REZOLVE ACESTE PROBLEME ! nici nu se gandeste acum la asa ceva se lafaie in fotoliile elenei ceausescu ! bravo sangeorzeni ! ati ales un borfas la primarie acuma bucurati va de injuraturile lui ! ca de altele n o sa va bucurati haha !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.