Social

Primarul Ogâgău vrea un administrator public la Sîngeorz-Băi. Cine îi pune piedici

ACTUALIZARE După ce încercarea de a alege un viceprimar agreat de el a rămas fără rezultat în urma alegerilor locale din iunie, primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, care ar vrea să colaboreze cu un administrator public, se izbește din nou de opoziție.

”De nenumărate ori încerc să conving consilierii PSD să aproape înființarea funcției de administrator al orașului, funcție necesară datorită volumului de muncă actual din primăria orașului și de fiecare dată primesc refuzul acestora fără nici un motiv plauzibil. ( NU NO’ ). Inadmisibil! A pune piedici datorită orgoliilor înseamnă să nu vrei binele comunității, iar pentru a prospera trebuie să depășești anumite praguri direct din mentalitatea noastră!”, a menționat Traian Ogâgău pe Facebook.

Structura Consiliului Local Sîngeorz-Băi este: PNL – 8, PSD – 7, ALDE – 1, Virgil Dumitru (independent).

ACTUALIZARE Organizaţia PSD Sîngeorz-Băi a dat o replică primarului Traian Ogâgău pe Facebook:

„Observăm cu regret cum domnul primar Traian Ogâgău încearcă să își mascheze neputința administrativă aruncând cu noroi în noi, consilierii PSD. Motivul? Că nu dorim să aprobăm angajarea administratorului orașului. Precizăm pe această cale că obligațiile domnului primar față de un anumit domn nu sunt obligațiile noastre sau ale locuitorilor orașului nostru. Vom lansa în perioada următoare o serie de dezbateri publice privind oportunitatea înființării acestui post foarte bine plătit din banii sîngeorzenilor, precum și necesitatea înființării Poliției Locale.

Credem că sîngeorzenii trebuie să știe adevărul, câte miliarde costă aceste două inițiative, dorința primarului și a unor colegi de-ai domniei sale nefiind argumente suficiente.

Nu ne vom opune niciodată inițiativelor benefice pentru orașul nostru, dar întelegm să fim moderați și să ascultăm de cetățenii ce ne-au trimis în Consiliu Local. Considerăm că nervii, atitudinea sfidătoare și strigătele nu au ce caută într-o ședința de Consiliu Local.

Îl sfătuim pe domnul primar să își aducă aminte de propriul program cu care a câștigat alegerile. Acolo sunt lucruri importante care trebuiau demarate deja. Și despre acestea vom vorbi în perioada următoare. Unde este biroul APIA în orașul nostru, unde sunt demersurile pentru înființarea Judecătoriei Sîngeorz-Băi, care este stadiul transformării Văii Borcutului în pistă de biciclete, care sunt demersurile pentru mocăniță prin Sîngeorz-Băi, care este stadiul înființării asociațiilor de proprietari pentru reabilitarea blocurilor? Sunt întrebări legitime, chiar mai legitime decât confortul propriu al primarului sau sutele de milioane cheltuite pentru amenajarea biroului domniei sale. Sau chiar mai legitime decât preocuparea primarului pentru căruțașii din oraș, obligați să circule doar noaptea.

Cu respect, consilierii locali PSD”

1 comentariu

  • Domnule primar!Sangeorzul a votat Traian Ogagau, nu administrator de oraș! Va rugam mergeți la cursuri, dați din coate, lăsați mândria la o parte, dacă nu sunteti capabil, capul plecat.In administrație nu e ca la pizzerie sa te apuci sa lovești angajați si sa-ți opti scopul! Credeați ca se poate si in primărie, dar din păcate realitatea e alta! La munca, domnule primar!!!! Va doresc mult succes!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.