Actualitate

Primarul spune că pe terenul de sport de pe Aleea Trandafirilor va fi până la urmă parcare

Ovidiu Creţu a anunţat că terenul de sport de pe Aleea Trandafirilor va fi transformat până la urmă în parcare temporară pentru penticostalii care merg duminica la Biserica Sfânta Treime, pentru că nu este folosit şi ”nu trebuie să ne încrâncenăm unii pe alţii”. ”Am spus atunci că este o problemă de religie şi ea s-a dovedit, nu mai face nimeni sport, s-a terminat repede”.

”Terenul acela o să-l transformăm în parcare. Am spus atunci că este o problemă de religie şi ea s-a dovedit, nu mai face nimeni sport duminică dimineaţa pe terenul respectiv. O să facem parcarea acolo. Este normal, este firesc, nu trebuie să ne încrâncenăm unii pe alţii. Este un teren care nu este folosit şi dovada faptului că el a fost folosit doar pentru a demonstra că este ceva acolo s-a terminat repede. La prima ploaie”, a declarat Creţu într-o conferinţă de presă.

În luna iunie, mai mulţi cetăţeni care locuiesc pe Aleea Trandafirilor au blocat lucrările de montare a unei bariere la intrarea pe un teren de sport amenajat între blocuri, spunând că nu sunt de acord ca Primăria să facă parcare pentru maşinile penticostalilor care vin duminică la slujbă la Biserica Sfânta Treime. O perioadă de timp după aceea, în fiecare duminică dimineaţa, când penticostalii veneau la biserică, locatarii blocurilor din jurul terenului de sport de pe Aleea Trandafirilor se aduneau în jurul lui să-l păzească, iar copiii făceau sport.

6 comentarii

  • Prieteni car e aparati acest teren de sport. ochii si pumnii ca vine tavalugul . ce v-am spus eu acum 4 luni : nu dormiti , ca somnul ratiunii naste monstrii. nu m-ati ascultat . acum v-o face Primarul. voi credeati ca a uitat ?? la cit de incapatinat si mandru este va ia si terenul de sub blocuri si le da la pocaiti. atentie !!

    • Raul, ai avut perfecta dreptate dar nici noi nu am dormit. Sunt locuri de parcare libere in fiecare duminica in fata la Leonardo, in spate la piata Decebal, in spatele blocului turn, in spate la Apolo si chiar si pe bulevardul Decebal. Daca exista locuri de parcare libere, de ce credeti ca se insista cu proiectul acesta? Asteptam opiniile voastre cu mare interes.

    • cum de ce ?? sa transforme acest teren de sport in parcare definitiva in favoarea pocaitilor. chestia cu 2-3 ore duminica este asa ptr. creduli . daca nu credeti, veti vedea ca asa va fi.

  • tu nu vezi [sau nu vedeti] cit de incapatinat si arogant este acest primar ?? nu vedeti ?? cum poti sa ai incredere intr-un astfel de om ? cum??

    • Este clar ca nu este vorba de parcare aici, Parcarea este doar un pretext – primul pas ca sa intre pe terenul de sport. Urmeaza constructia ceva mai tarziu.

  • Nu vreau parcare.Vreau sa ia terenul sa-si faca acolo ceva constructie.Ei ii dau la primar si la partid voturi si bani negri primarul le da lor un teren in oras central sasi faca acolo hogeac.Ca nu da din averea lui si nici dintra lu tatasu..Parca na-ti trai in romania sa nu stiti cum merg treburile.Dai unde trebuie si iei ce vrei.Terenuri, paduri, aur de la Rosia Montana si tot ce vrei.Ca politicenii nu dau din a lor.Nu se mai satura sa puna biruri pe necajiti si sa vanda tot avutul tarii pe un blid de linte.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.