Actualitate

Primele viziere donate de Ionuț Simionca au ajuns la SAJ și două spitale. Deputatul a comandat încă 400

ACTUALIZARE Deputatul PMP Ionuț Simionca a dus primele viziere din lotul de 1.000 pe care le-a comandat la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. ”Primele viziere au ajuns la Serviciul de Ambulanță! Sunt bucuros că am putut să dau o mână de ajutor!”, a scris parlamentarul pe Facebook.

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/3320543967960438

El a adăugat apoi: ”Livrările de viziere continuă! Astăzi am fost la Spitalul Județean Bistrița și la Spitalul Orășenesc Năsăud, iar în zilele care urmează voi ajunge și la alte instituții, așa cum am promis. Am constatat însă că există și alți oameni de excepție din Bistrița-Năsăud aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul, cum ar fi medicii de familie, care au nevoie de echipamente de protecție, motiv pentru care mai facem încă 400 de viziere pe care le vom distribui gratuit împreună cu prietenii mei de la Open Consult. Fac un apel și îi rog pe medicii de familie care au nevoie de viziere, și nu doar pe ei, să mă contacteze prin mesaj privat (pentru a-mi da adresa la care să le trimit echipamentele prin poștă)”.


https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/3323238794357622

Reamintim că parlamentarul a comandat 1.000 de viziere produse de două firme din Bistrița-Năsăud pe care vrea să le distribuie cadrelor medicale, polițiștilor, militarilor și poștașilor.

10 comentarii

  • Cred ca dnl deputat face un lucru bun ,toate initiativele de acest gen sunt binevenite,de ce sa nui dam votul de incredere acestui tanar de ce sa mergem tot pe mana PSD[adica Cretu si acoliti lui],un baiat care a fost in USA si care cred ca stie ce vrea. Santem ardeleni trebuie sa ne despartim de PSD [partidul sudistilor damboviteni],cred ca si Radu Moldovan a ajuns la concluzia mea cand a vrut sa il propulseze pe Dancu in conducerea PSD.Toata capitala e o zona ‘infecta de politruci’,atat de drapta cat si de stanga care se gandesc numai la ei si la zona unde locuiesc.Ganditiva numai la idea fostului ministru al sanatati sa testeze tot Bucurestiul,iar noi ardeleni sa murim,daca indraznea R Moldovan sa propuna asa ceva cred ca Bistrita era oia neagra a Romaniei.

  • Bravo. În general eu il contest pe Simionca. De data il aplaud. Pana la urma dai dovadă că te poți lipsi de bani pentru a sări în ajutorul unei situații, a unor oameni. Acum.nu mai contează dacă gestul e din inima sau are la baza calcule de imagine politică. Sa vina toti si sa faca la fel, fie si doar pentru a fi pozat. Important este sa se aloce resurse pentru a stăpâni urîțenia asta.

  • Nu cred ca dl. Simionca face asta de dragul campaniei, dar da, e o optiune buna de vot. Eu cred ca gestul lui e din suflet sice binevenit. Felicitari! Sa ia si altii exemplul

  • Eu mi-as dori sa doneze politicienii fara a fi trasi in poza. Cand este vorba de un privat, se mentioneaza ca a donat, a ajutat, etc. Sa auzim doar ca s-a facut o donatie de catre 1 politician, zic eu, este suficient. Doar ca asa nu mai are rost…..pentru ei. Gestul este de salutat, poza…de laudat.

  • Mai Adi cred ca esti ruda cu Cretu,sau altfel nu ami explic,de unde atata ‘spionaj’,daca a dat pentru,daca sa fotografiat petru,important ca acest baiat e activ si a fost si in parlament,a avut numeroase iesiri pentru judet,poate face echipa cu R.Moldovan trabuie sa lasam acuma nebuneala cu stanga si dreapta facem o glorie Bistrita ca pe vremea Lordului,tata Jean[dzeusal odihnesca].Esti ‘jumatate ‘ santean deal meu si ma mandresc cu un tanar de isprava ca tine.Dzeu sa ne ajute sa iesim din haul acesta,in rest tineo tot asa ,fi saritor ,lupta pentru semeni tai,dzeu o sa te rasplateasca.

  • Felicitari si mult succes d-lui Deputat IONUT SIMIONCA ! OM de omenie lipsit de aroganta si prostie , exemplu demn de urmat . Astept ca toti parlamentarii sa il urmeze .

  • Bravo! Un om al faptelor, un om de actiune, mereu aproape de bistriteni. Cat despre poze, nu ai cum sa te compari cu de’alde Niculae care nu rateaza nici un moment sa isi pozeze „faptele marete” pentru care noi toti il platim! Bistritenii vor sti sa faca diferenta, sper.

  • Sunt un cetatean ca oricare altul, ingrijorat sa nu ma infectez si sa ajut daca pot. Ce vroiam sa spun este ca politicienii pana nu se trag in poza cand fac ceva nu sunt sanatosi. Nu sunt si ei oameni ca oricare altul? Nu te zgandare inteligenta ca aceste poze au si alte mesaje? Nu ai avut cosmaruri cu acesti politicieni care inafara de poze/laude/promisiuni nu au facut nimic nici pt tine, nici pt mine, pt nimeni inafara de ei? Asta vroiam sa spun doar, putea sa doneze in liniste cum pot ajuta si eu vecinii in varsta, fara sa latru ca sunt un cetatean model si ca astept ceva in schimb. Dupa cum am zis, nu am nimic cu el personal. Laud initiativa, actiunea, tot ce doresti. Exemplul lui ar trebui sa se inmulteasca. Cretu nu are ce cauta in peisaj, sub nici o forma. E un pic de rautate in mesajul meu dar altceva pana acum nu am vazut decat poze/laude/promisiuni dar tot acolo suntem si vom fi.

  • Lăsând la o parte poza,care cred că nu are nicio importanță, gestul este lăudabil și trebuie apreciat.Nu cred că o persoană poate să-și schimbe simpatiile politice având la bază o acțiune filantropică,lăudabilă de altfel.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS