Actualitate

Primul strat de asfalt pe strada Năsăudului din Bistrița. Ce urmează

Pe strada Năsăudului din Bistrița, parte a proiectului cu bani europeni pentru reconfigurarea axei de transport care mai cuprinde strada Gării, bulevardul Decebal și strada Andrei Mureșanu, a fost turnat primul strat de asfalt.

”Turnarea primului strat de asfalt pe strada Năsăudului. Urmează intervenții la infrastructura tronsonului de pe strada Gării, imediat după intervalul în care se susține examenul de Bacalaureat”, a precizat primarul Ioan Turc.

Strada Năsăudului a fost închisă circulației în data de 30 mai și în curând va fi redeschisă.

Proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului” (63,8 milioane lei, circa 13 milioane euro) constă în: realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea pistelor pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor, realizarea unui sistem rutier nou la partea carosabilă, realizarea unui pasaj pietonal subteran pe B-dul Decebal în zona pieței, iluminat public cu sistem de telegestiune, modernizarea stațiilor de transport public existente, realizarea de sisteme de monitorizare video. Capacități: stații de transport – 10, lungime piste bicicliști – 4.596 m, lungime trotuar – 4.435 m, lungime carosabil reabilitat – 2.347 m. Constructor este M.I.S. Grup.

4 comentarii

 • Merg fain santierele mai nou, MIS Grup se califica la locul de munca daca sta primarul mereu pe capul lor. Aici parca au anuntat ca le trebuie 2 luni si uite ca au reusit mult mai repede sa ajunga la binder. Vorba granicerilor nasaudeni: Dați bine, feciori!

  12
  21
 • Ați auzit de EPI (echipament protecție individual) domnilor șefi care ieșiți pe șantiere cu ținută de birou??… Învățăm să mergem spre NORMALITATE sau ne e egal totul….
  Haideți puneți puțin efort fiindcă se poate!!…..

  21
  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.