Sport

Piste pentru cicliști și în comuna Livezile

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului  pentru proiectul: ”Realizare piste de biciclete în comuna Livezile, județul Bistrița-Năsăud” propus a fi amplasat în localitatea Livezile.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni-joi, între orele 9,00-15,00 şi vineri între 9,00-13,00, precum şi pe site-ul agenției: http://apmbn.anpm.ro/.

Comentariile/Observațiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de: 14.06.2023, în termen de 10 zile de la data afișării anunțului.

29 comentarii

 • Dar cele de la pasarela zona Sanovil, pana la sensul giratoriu în Viișoara când le finalizați, sunt pline de capcane nesemnalizate….. Asa se lucreaza în România lucrului bine făcut!!!!!

  10
  6
  • Firma care a distrus pista de biciclete bună de pe strada Subcetate trebuie să refacă integral pista pe toată porțiunea între străzile Zefirului și Drumul Cetății asta înseamnă readucerea la forma inițială , refacerea doar pe porțiuni nu îmseamnă readucerea la forma inițială ci înseamnă doar PETICIRE .
   Pot să se uite în filmulețul anterior cum arată pista înainte să fie distrusă.

   36
   1
  • Dacă s-ar întâmpla treaba asta într-o țară civilizată a doua zi primarul și-ar fi dat demisia.

   14
 • Pentru a se asigura legătura Bistriței cu localitățile componete Unirea, Sigmir şi Viişoara este mandatorie prelungirea pistei de biciclete Drumul Cetății pe străzile Simion Mândrescu şi Calea Clujului !

  68
  1
 • Ce mai putem cere că incometenți din primărie nici măcar stația de asfalt din zona aceea corespunzătoare nu sunt în stare să o pornească !

  25
 • Este necesar ca Primăria Bistrița să semnalize și marcheze toate tronsoanele de piste de biciclete deja făcute asta până nu mai vin alți tăntălăi să le distrugă. Se poate marca primul tronson al pistei de biciclete de pe strada Drumul Cetății unde se circulă excelent deși nu este marcată fiindcă acolo lumea este civilizată și își parchează mașinile în curți nu pe pistă.
  https://www.youtube.com/watch?v=3vIlG-zV8ZA&list=PLjA9lNX_fbYnVsQkfqxZj7zc3QK5Z1-MT&index=1

  41
  • Nu pot fiindcă nu mai au banii pentru 10 litri de vopsea albă fiindcă au cheltuit toți banii pe petrecerile de strada Liviu Rebreanu şi alte prosti. 🤣

   29
  • . Turc nu a reușit să semnalizeze și să marcheze nicio pistă de biciclete, toate pistele semnalizate și marcate sunt de pe vremea de când primar era Crețu.

   18
  • Ce inflație că pentru toate petrecerile fără rost din Centru Vechi sunt bani ?!

 • Primarul recunoște însă nu face nimic pe pistele de biciclete nemarcate din Bistrița este ca la balamuc plin de mașini parcate.
  ttps://timponline.ro/primarul-bistritei-recunoaste-parcarea-masinilor-pe-pistele-de-ciclisti-nefericita-suprafata-e-poroasa-si-se-pateaza-cu-ulei/

  29
  • Sper să reușească să termine cât mai repede pistele de biciclete din Bistrița că este destul de frustrant să mergi pe o pista foarte bună după care să dai în gropi.

   22
  • Și eu sper că să le reușească mai bine pistele de biciclete celor din Livezile că ce au reușit să facă ce din primăria Bistrița cu pistele de biciclete este un dezastru.

   20
 • Pista de biciclete Drumul Dumitri Vechi este superbă numai că se termină brusc la calea ferată așa că este musai să construită conectarea ei ori cu strada Năsăudului ori cu Calea Moldovei.

  23
 • Pistele de bicicicele din Livezi vor fi conectate cu pistele din Bistrița ?
  Poate că această conectare este bine să se facă pe o pistă pe strada Viile cu Pomi din Bistrița.

  20
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.