Actualitate

”Priviți, oameni buni, câtă nesimțire există la unii! Fapte incalificabile”

O persoană care a aruncat deșeuri în Pădurea Sigmir, pe marginea DJ 151, a fost amendată cu 30.000 de lei la sesizarea Corpului de Control ai ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

”Priviți, oameni buni, câtă nesimțire există la unii! Aceste fapte incalificabile costă 30.000 lei!”, a transmis directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

El a menționat:

”Un cetățean certat cu bunul simț și cu responsabilitatea, a poluat Pădurea Sigmir prin abandonarea deșeurilor în natură, la marginea Drumului Județean 151 care face legătura între localitățile Sigmir și Blăjenii de Sus. Inspectorii Corpului de Control ai ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au căutat elemente de identificare a făptuitorului și au solicitat organelor abilitate identificarea și sancționarea acestei persoane.

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a răspuns prompt și polițiștii l-au sacționat pe numitul H.M. din cartierul Sigmir cu suma de 30.000 lei, conform art. 62 din OUG 92 / 2021.

Trist în toată această situație este faptul că unii cetățeni nu înțeleg faptul că operatorul de salubritate Supercom SA ridică de la poarta casei orice tip de deșeuri în programul săptămânal de colectare al deșeurilor reziduale și reciclabile, în campaniile gratuite de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor vegetale, precum și pe bază de comandă.

Acțiunile de verificare și monitorizare a zonelor predispuse abandonului de deșeuri în natură desfășurate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua în tot județul.

Nu mai aruncați deșeurile în natură, riscați amenzi foarte mari!

Hai să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat”.

5 comentarii

 • Numele , varsta , ocupatia si adresa de domiciliu. Publicarea acestor date ar fi benefica si cred ca ar descuraja in viitor pe unii/altii certati cu bunul simt si convietuirea in societate.

  19
  1
 • Mergeți și în pădurea de pe strada Poligonului, înainte de a ajunge la Grădina Edenului!
  Păcat de zona aia dar a ajuns un coș de gunoi!

  13
 • Puneti poza mocicosului sa o vada toata lumea.
  Felicitari domnului director CRISTIAN MARIUS NICULAE om harnic si de mare isprava !

  2
  1
  • Cetățene Balan,te ai dat cu Pesedeii? Te pregătești să fi consilier la viitoarele alegeri?

 • Mare FAS. Nu vad unde scrie CINE va strange gunoaiele. Amenda poate o plateste, poate nu, dar gunoaiele raman tot acolo? Nu se pot publica date cu caracter personal – mai documentati-va.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.