Actualitate

Program special la Tribunal din cauza alegerilor

Tribunalul Bistriţa-Năsăud, implicat în procesul de alegere a administraţiei publice locale aduce la cunoştinţa opiniei publice programul după care se va desfăşura activitatea instanţei.

Tribunalul Bistriţa-Năsăud aduce la cunoştinţă publică faptul că în perioada 28 aprilie 2012 – 1 mai 2012 în vederea asigurării desfăşurării în bune condiţii a atribuţiilor ce revin instanţei în temeiul Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, republicată activitatea instanţei se va desfăşura după următorul program:

 – registratura instanţei va fi deschisă zilnic în perioada mai sus menţionată între orele 9,00 – 12,00;

 – eventualele contestaţii formulate în temeiul dispoziţiilor art. 52 din Legea nr. 67/2004, republicată, pot fi depuse şi prin fax la numărul 0263-23.15.09.

Contestaţiile vor cuprinde elementele prevăzute în art. 52 alin. 3 din Legea nr. 67/2004, republicată.

 – recursul împotriva hotărârii date în contestaţie se depune la instanţa competentă să o soluţioneze, sub sancţiunea nulităţii.

Recursul poate fi depus direct la registratura instanţei în intervalul orar 9,00-12,00 sau oricând prin fax la nr. 0263-23.15.09.

În vederea realizării în bune condiţii a procedurii de citare, contestatorii sau recurenţii, după caz, sunt rugaţi să indice în cuprinsul cererii şi datele de identificare a mijloacelor de comunicare cum ar fi numărul de telefon, numărul de fax, adresa de poştă electronică.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS