Actualitate

Protest cu accente sexy şi citate din Constituţie

Acţiunile de protest împotriva preşedintelui Traian Băsescu au continuat şi joi în Piaţa Petru Rareş cu două elemente de noutate: manifestanţii au stat cu spatele spre Prefectură, iar dintre ei s-a remarcat Anca Cârcu, îmbrăcată într-o rochie sexy. Anca a ţinut o pancartă pe care era scris un citat din Constituţie, ca o adevărată apărătoare a drepturilor omului.

De data aceasta mai mulţi faţă de zilele trecute, manifestanţii s-au aşezat cu spatele spre Palatul Administrativ. Probabil li s-a spus că ar fi bine să nu mai ţipe în direcţia clădirii în care şefii cei mari sunt de la USL slogane cum ar fi „Ieşi afară javră ordinară!”. Şi au ascultat.

Înarmaţi cu pancarte, dar şi cu tricouri albe pe care au scris diverse propoziţii anti-Băsescu, oamenii, majoritatea în vârstă, s-au adunat în grupuri în cea mai mare parte a timpului, să-şi spună unii altora amărăciunea. Au fost cu toţii la vot, la referendum, şi ar fi preferat să nu fi fost degeaba. Ei cred, în continuare, că poporul l-a demis pe Traian Băsescu şi că preşedintele ar trebui să plece.

Printre manifestanţi s-a strecurat şi Anca Cârcu, apărătoare a drepturilor omului, dezamăgită de toată clasa politică. Îmbrăcată într-o rochie verde foarte decoltată, cu un şiraj de mărgele la gât şi cu tocuri de-o şchioapă, Anca a atras toate privirile. Parcă revolta manifestanţilor a mai scăzut şi datorită ei. Ca să compenseze, Anca a ţinut o pancartă cu citate din Constituţie, cum altfel, la vedere. Credeaţi cumva că numai Traian Băsescu are dreptul să-şi tapeteze pereţii cu legea de căpătâi a ţării?

După o oră pe baricade, manifestanţii şi-au dat întâlnire şi vineri la ora 19.00. E ultima zi în care au autorizaţie să se adune în Piaţa Petru Rareş.

       

26 comentarii

 • Ba nu e ultima zi, doamna! Si acolo are voie sa fotografieze oricine! Am sa fac un shooting cu d-voastra data viitoare.. asa in rafala! Si sa nu va mai legati de organizatorii care vor sa fotografieze! Punct!

  • Faceţi ce vreţi. O să fac o traducere pentru restul cititorilor. Domnul care nu se semnează m-a urmărit azi să mă fotografieze din toate unghiurile în timp ce stăteam de vorbă cu diverse persoane. E în vârstă, are ochelari, dar nu are nume. E mai greu cu asumarea identităţii. Uneori e chiar imposibil.
   Autorizaţia de acum e valabilă până în 31 august. Dacă va fi cerută alta, sincer, chiar nu mă interesează. E acelaşi lucru repetat la nesfârşit. Deja nu numai că nu mai e o ştire. E o nonştire chiar.

  • Acel domn mai in varsta are obsesia de a face poze, e drept… chiar enervanta de multe ori 🙂 dar va asigur ca nu d-voastra erati „tinta”.

  • „Un cetatean” nu e „anonimul obsedat de d-voastra” ci e fiica lui… Numele meu cred ca-l puteti descifra din adresa de e-mail. Nu e niciun secret pentru d-voastra.

  • Stimata doamna, nicaieri in piata Petru Rares nu este indicatorul cu fotografiatul interzis. E vina d-vostra ca v-ati amestecat printre manifestanti si din 40 de pozitii apareti in 3. Trebuie sa va spun ca fac poze de la inceputul mitingurilor si nimeni nu m-a acuzat de vreun abuz.

 • e bine ca oamenii ies in strada sa legifereze presedintele suveranitatea prostitutiei…..dar nu d’alata…dar asta e …demult legiferata ….printre politicieni!

 • Daa , ii foarte sexy (…) :)) . NU ati gasit pe undeva urme de (…) de sibiu ? Cred ca domnul/doamna care a scris nu face diferenta intre o doamna sexy si o umflata . Multumesc, si la mai multe proteste , sper ca in final sa fiti invingatori ! . (comentariu editat)

 • Dsoara Carcu Anca, este o persoana foarte agreabila, e drept atrage atentia, e inteligenta, volubila si, asta e adevarul e foarte sexy. Sincer in realitate, arata mult mai bine decat in poze. Are o atitudine deosebita si o frumusete naturala. Bravo ei !

  • Dom’le cred ca nu sti ce este sexy(poate pentru un om bolnav de cataracta in ultima faza=adica nu vede binee) . Pentru tine faptul ca ii sunt scoase tatzele alea pana la buric cu ajutorul unui sutien inseamna sexy ? O stiu din vedere pe aceasta doamna , si nu am nimic cu popularitatea dansei sau atitudinea ei . Faptul ca merge intre protestatari pentru 5-6 poze dupa care pleaca , nu imi spune decat ca ii este sete de publicitate si nu stie cum sa fie bagata in seama . Eu zic sa va mai uitati odata la ea .

 • Oare ce-ar fi fost Romania, dupa mai bine de 20 de ani,daca am fi stiut din capul locului si am fi respectat bineinteles cateva notiuni elementare ce tin de respectul reciproc pe care suntem datori sa ni-l acordam si de adevaratele valori ale democratiei ?
  Oare a iesi in strada din simplul motiv ca iti pasa ce s-a intamplat cu VOTUL tau, NU ESTE SUFICIENT?
  De ce trebuie sa facem fel de fel de presupuneri in legatura cu cei care demonstreaza, in mod pasnic, intr-o tara libera? Unul dintre pilonii de baza ai democratiei este libertatea opiniei, cuvantului si modului pasnic de a ne exprima.
  Ca sunt multi, ca sunt putini, efectele acestor iesiri in strada, timpul si evenimentele care le vor urma, pot fi file ale istoriei acestui neam.
  Pentru cei care inca se indoiau de statutul tarii noastre in Europa (pozitia „ghiocelului”) si in raporturile cu S.U.A., sustinerea presedintelui DEMIS DE POPOR pe diverse canale de catre „familia” europeana si „prietenii” americani, presupun ca a fost mai mult decat suficient in inlaturarea valului de ceata.
  Am fost la un pas de a inlatura CEL MAI JOSNIC CONDUCATOR AL NEAMULUI ROMANESC! Acest personaj a acceptat VANZAREA RESURSELOR ACESTUI NEAM. Acest lucru s-a vazut din interventiile repetate ale „domniei” sale pe subiectul ROSIA MONTANA si prima actiune a pupilului M.R.U., tentativa de vanzare la Cuprumin. Exemplele pot continua insa nu cred ca este bine sa ne indepartam atat de mult de tema in discutie.
  VOTUL este ESENTA si EXPRESIA democratiei! Mai bine de 7400000 romani au votat despartirea de BASESCU TRAIAN. In urma cu cateva zile spunea ca din postura de presedinte suspendat nu poate demisiona. ACUM CE IL IMPIEDICA SA FACA ACEST GEST? Oare a VORBIT vreodata serios cu ROMANII?
  ………HA…HA…HA…!!!!!
  Pe cei din anturajul sau „siajul” domniei sale ii inteleg. Pe ceilalti, oricat incerc, nu reusesc si imi cer scuze pentru asta.

 • Indicat ar fi sa nu va transformati ziarul intr-o publicatie de cancanuri ieftine promovind diverse domnisoare de prost gust ce-si etaleza grasimile in fata la Prefectura, daca vreti sa ramineti un ziar serios cu cititori de un anume bun simt pregatire s comportament

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.