Politică

PSD și-a desemnat candidatul pentru Primăria orașului Năsăud

Organizația județeană PSD Bistrița-Năsăud a validat candidatul pentru funcția de primar al orașului Năsăud la alegerile locale din 9 iunie.

În cursa electorală pentru Primăria Năsăud va intra prof. Ionela Bidică, președinta organizației locale PSD Năsăud.

”Un nou suflu pentru orașul Năsăud! Ionela Bidică este candidat din partea PSD la funcția de primar pentru acest frumos oraș și are toate calitățile necesare să devină un bun administrator al Năsăudului. Felicitări, Ionela Bidică pentru acest pas important și pentru echipa ambițioasă pe care ai adunat-o în jurul tău la Năsăud! Vă doresc mult succes, ție și întregii echipe”, a transmis președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

Lista candidaților PSD la alegerile locale din 9 iunie:

9 comentarii

 • Corect, așa trebuie să fie peste tot! Să candideze președintele organizației locale, iar dacă nu câștigă să își dea demisia!
  Dar nu înțeleg ce treaba are PSD Bistrița Năsăud și Radu Moldovan cu organizația locală Năsăud!
  Politica se face de jos în sus ⬆️.
  Membrii din Năsăud aleg conducerea din Năsăud, organizațiile locale aleg conducerea județeană și NU invers!

  18
  9
 • Acum văd ca liderul organizației PSD Bistrița e Daniel Suciu!
  Atunci să candideze el , în locul lui Lazany!
  Oameni buni, nu-i bine ca liderul organizației locale să fie la București, parlamentar, președintele senatului sau nu știu mai ce! Președintele organizației locale PSD Bistrița trebuie să fie la Bistrița, consilier local.

  Hai să fac o glumă!
  Mi-au dat danezii cetățenia daneză, cu condiția să răspândesc democrația în România!
  Era o glumă! O fac din plăcere !

  13
  14
  • Te crezi „mai democrat” decât democrația în sine? Ce ne inveti? Ca nu inteleg!!!
   In limba daneză, cand ne scrii? 😀
   Fara Goagalu’ Trasleit😀😀😀
   Orice pasaport ai primi, nimeni și nimic nu îți scoate din tine „originea”!!!

   4
   3
 • Din pacate PSD este condus de interese, astept cu nerabdare sa vad ce papagali vor fi scosi din colivie pe Valea Somesuli

  16
  9
 • ,,cu o floare, nu se face primăvară” Din păcate, așa cum arăta și doamna Cristiana Sabău într-un articol recent, Bistrița-Năsăud, este printre puținele județe din țară, care după revolta din 89, n-au ales niciodată o femeie primar. Misoginism? posibil, dar vina o poartă partidele, care promovează femeile, doar așa că ,,dă bine la public”. E aproape imposibil să schimbi un primar în funcție, de când nu se mai fac alegeri în două tururi, așa că nici un partid, nu riscă să-și piardă acoliții, sluguțele care adună voturile. Poate doamna de la Năsăud, e capabilă și nu mă îndoiesc, dar cum să-l bați pe primarul din Năsăud, un om tânăr, la primul mandat, care din ce-am văzut, chiar a făcut treabă bună la Năsăud? Totuși felicitări doamnei, care s-a dovedit mult mai ,,bărbată” decât alți bărbați, care n-au avut curajul să intre în luptă.
  PĂREREA MEA!

  16
  5
  • Nu vă grăbiți. În Năsăud ne așteptăm la candidaturi și din partea simionilor, șoșocilor, Alianța „Sică Mandolină”, și Victor Viorel-Dottore (Pro R). Pe surse, acuma sunt în „chinurile facerii”. Sunt de acord cu părerea domnului sub acoperire „Nea Ion”. Funcționează paradigma, pentru un primar un mandat este prea puțin iar trei sunt prea multe. Felicitări doamnei profesoare pentru înviorarea scenei politice în urbea grănicerilor și academicienilor, „cu scriitori pe fiecare metru pătrat”.

   7
   3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS