Politică

Radu Moldovan: Buget județean echilibrat. 70,13% pentru investiții

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a aprobat într-o ședință extraordinară bugetul județului pe anul 2024, pentru investiții fiind alocate sume reprezentând 70,13% din total.

”Vom avea un buget echilibrat, care în primul rând va asigura funcționarea în condiții optime a tuturor instituțiilor care țin de Consiliul Județean. 70,13% din bugetul județului este destinat investițiilor în toate domeniile în care avem responsabilități: sănătate, infrastructură, digitalizare, învățământ special, cultură, sport. 31,8% din buget este destinat investițiilor din sistemul de sănătate, 22,9% pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, 12,85% – învățământ special și domeniul social, 10,31% – susținerea instituțiilor de cultură, cultelor, sportului și programelor pentru școli. Pentru asigurarea funcționării aparatului de specialitate al Consiliului Județean, ponderea cheltuielilor este de 2,98% din buget”, a spus în ședință președintele CJ Radu Moldovan.

3 comentarii

 • Investiții ca cei 8 milioane de euro pentru 12 aparate pentru ventilație pulmonară care, spun gurile rele, sunt închise sub cheie?

  Sau ca cele 25 de microbuze electrice ce vreți să le cumpărați cu 30 de milioane de lei?

  Morala poveștii: investițiile sunt bune, cât timp sunt făcute și cu cap.

  8
  3
 • Ai zice ca ne dezvoltam pe o curba ascendenta ca racheta Soiuz! Este la moda cuvantul „investitii” care, rabdator fiind, inghite orice. Dar sa exemplificam: ce „investitie” o fi aia care zice: 10,31% – susținerea instituțiilor de cultură…? Ii turnati un soclu de beton lui Pugna?

  10
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS