Actualitate

Bugetul județean pentru anul 2024. Programul de investiții al CJ

Bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru anul 2024, aflat în consultare publică, are o valoare totală de 1.096.991.000 lei și prevede cheltuieli de 712.090.000 lei.

Dezbaterea publică asupra proiectului de buget va avea loc marți 23 ianuarie, începând cu ora 16.00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ.

Aici proiectul bugetului județean pe 2024.

25 comentarii

 • Pentru diversificarea activităților sportive din mijlocul oraşului acolo unde pot să ajungă uşor toți copiii şi tinerii trebuie construit Stadionul de Rugby de pe strada Drumul Cetății pe terenul unde a fost LDP-ul.

  64
  14
  • Și pentru noi pasionații de sporturi tehnice care dezvoltă și mintea nu numai mușchi avem nevoie să fie construit de Karting în Cocoșu chiar la marginea orașului la granița cu comuna Livezi așa cum este îm PUZ-ul aprobat.

   45
   8
 • Interesant! Cred ca toată lumea ar trebui să studieze bugetele Consiliului Județean și al Primariei Bistrița. , să vadă câți bani au, pe ce îi cheltuiesc,
  Primăria 600 milioane lei
  Consiliul județean aproape dublu 1.600 milioane ( adică 1,1 miliarde )

  Câți bani au fost alocați de către Primărie pt centrul de îngrijire a bătrânilor?
  600.000 lei din bugetul de 6.000.000.000 lei., adică 1%. 😢

  Câți bani a alocat CJ pt Gloria 2018 B-N.
  36 milioane lei ( adică 7,3 milioane euro)
  În timp ce se aude ca Vipers a-ar putea să dea faliment. În timp ce Nordsjaelland handbal primește 300.000 euro de la primărie

  Lumea trebuie să știe!
  Să se uite singuri, ca eu nu am timp să le dau mură-n gură!

  22
  35
  • Din ce aburi toxici faci calcule si vomiti pe aici cifrele alea aiurea.In ce sunt sumele alea? In lei,in euro,in lei vechi? Ce miliarde si sute de milioane halucinezi buey danez de baltă?

   3
   4
 • Foarte corect. Pe Stadionul de Rugby din oraş de pe Drumul Cetății pot să se desfăşoare şi alte activități sportive şi culturale mai puțin fotbal. Fotbalul poate să rămână pe stadionul din Cocoşu de lângă Aerodrom şi pe Stadionul din Parcu Mare că nu se supără nimeni.

  43
  6
 • Vazand bugetul nu poti sa nu constati ca muzeul judetean numit pompos „complex” se apuca de agricultura de vreme ce isi cumpara tractoare, remorci, tocatoare de resturi vegetale, incarcatoare, greble, cositoare… Probabil in bugetul de anul viitor vom vedea vaci, porci, oi, daca nu cumva le si au (evident, ma refer la alte animale decat cele cu carnet de membru PSD). Se impune, in aceste conditii, o schimbare de atitudine: afirmatia ca cap-u’ si muzeu’ duce greu’ isi pierde caracterul peiorativ.

  15
  8
  • Ceape-u’ si muzeu’ duce greu’! A disparut CAP-ul dar muzeul nu a ramas singur sa duca tot greul pentru ca ii vine puternic in ajutor „complexul” de institutii etno-folclorice cum sunt centrul de conservare a creatiei populare, ansamblul folcloric Dor Romanesc si altele cate or mai fi ca-s muuuulte! Si toate astea spre fericirea poporului si slava partidului. Amin!

   6
   23
  • Poporul va fi tot mai fericit pentru ca va fi tot mai sarac cu duhul. An de an va saraci cu duhul pe masura ce partidul (nu va intrebati care, ca-i unul singur, pe filiera PCR, FSN, FDSN, PDSR etc) ii va da mai multe diplome in loc de scoala.

   6
   1
  • Trebuie neaparat infiintat si finantat din bugetul consiliului judetean un ansamblu de manele. Eventual sa aiba denumirea Ansamblul Dor Manelesc. „Decat” Dor Manelesc dar nu poate fi exclusa nici adaugarea in denumire a numelui unei mari vedete ca Florin Salam, Nicolae Guta, Jean de la Craiova, Adi de la Valcea, Bicicleta, Trotineta. Se poate si ceva mai specific romanesc asa cum ar fi Capra!

   5
   18
 • Terenul de golf se poate face liniştit la Posmuş lângă conacul grofilor că este spațiu destul în curând va fi şi împrejumuit şi va avea şi parcare. Fătălăi care vor să joace golf s-ar face de râs în Bistrița, la Posmuş nu-i vede nimeni pot să se plimbe liniştit pe câmpuri.

  35
 • Total 712090 mii lei din care 212672 pentru functionare , 499418 mii lei pentru dezvoltare, deci 42,5% din buget merge pe salarii si alte cheltuieli . Locuitorii din Tentea si Sannicoara asteapta de 25 de ani sa terminati drumul judetean 172i inceput de Train Basescu in 1999 si nu a-ti fost in stare domnule radu moldovan sa asfaltati 7 km de drum. RUSINE.

  7
  2
 • Pentru fete este necesar o sală de volei dacă se poate să fie totuși în oraș fiindcă pentru o fată frumușică așa cum sunt voleibalistele este destul de periculos să meargă seara prin Cocoșu cu toate că și prinre crâșmele cu „ierbivori” de pe strada Liviu Rebreanu este periculos să mergi seara însă totuși se poate găsi o locație bună în oraș unde să fie construită o sală de volei.

  29
  2
 • Tractoras de zapada , lama zapada pentru Muzeu. Cei de la PSD sunt defazati cu 40 de ani.Acum 40 de ani ar fi functionat partia Cocos si ar fi avut ce sa impinga tractorasul dotat cu lama de zapada Acum ajunge o matura pentru cata zapada este.

  ,,Crepator de lemene ” pe aceeasi linie cu tractorasul de zapada.
  O fi pentru sobele de la muzeu , care acum sunt de muzeu.

  4
  2
  • Este nevoie urgentă de realizarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Gorunul și Drumul Dumitri Nou (DN 17C) . Când vrei să intri de pe Gorunului pe DN17 este foarte greu să vezi în spate traficul auto ce vine de la Năsăud.

   18
  • Sunt necesare trotuare de la sensunsul giratoriu cu strada Simion Mândrescu până pe dealul Târgului.

   15
  • Este necesară o trecere de pietoni semaforizară și trotuare pe ambele părți la Pico Verde unde vine extrem de multă lume,

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.