Actualitate Politică

Radu Moldovan: Ioan Țintean rămâne prefect

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a spus la lansarea unei cărţi despre prefecţii de ieri şi de azi că Ioan Țintean, cu care are relaţii ”cordiale, de colaborare” va rămâne în continuare în funcţie. El a adăugat că în momentul de faţă ”este o stare de normalitate, în beneficiul cetăţenilor” în relaţia dintre conducătorii celor două instituţii.

”Ca să lămurim lucrările, în timp ce vorbea domnul prefect am scris şi eu nişte SMS-uri şi am înţeles de la Guvern că rămâne în continuare prefect, nu s-a modificat nimic, aşa că alte informaţii sunt puţin eronate”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, la lansarea cărţii ”Prefecţii judeţului Bistriţa-Năsăud”.

Şeful CJ a menţionat că în relaţiile dintre Consiliul Judeţean şi Instituţia Prefectului se înregistrează ”o stare de normalitate”.

”Noi, cei care suntem vegheaţi, supravegheaţi şi analizaţi de Instituţia Prefectului, respectăm această instituţie. De aproape doi ani de zile, conducând Consiliul Judeţean, am contact direct cu Instituţia Prefectului, condusă acum de Ioan Țintean. Eu simt că în momentul de faţă este o stare de normalitate, relaţiile între preşedintele Consiliului Judeţean şi prefect sunt unele cordiale, de colaborare, spre deosebire de alte momente, tumultuoase, ale istoriei, când era o relaţie inexistentă între cei doi conducători. Cred că acest lucru este în beneficiul cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud”, a precizat Radu Moldovan.

9 comentarii

  • Este de neinteles de ce se cramponeaza atat de mult de functie. Are o varsta respectabila si pana mai ieri o imagine de adevarat senior. Sa renunti la toate acestia pentru o functie efemera,e greu de inteles, Povestea cu functia ne-politica si functionarul public n-o crede niciun copil de gradinita, e ridicol cand o arunca.E foarte trist ce face…

  • @raul

    vreodata o sa inteleg de ce oamenii pleaca din tara?
    ajuta-ma Raul ..si spune-mi ce mecanism iti provoaca instrainarea..acolo-dincolo nu stii pe nimeni din conducere..ca-i Sven, Colling, Ulrich, Franco sau De Boer..muncesti + iei banu’ + iti mananci mancarea si-ti faci somnu’ ..aici nu poti din cauza lu’ Tinteanski? ce dracu’ Raul 🙂 unde-i buctisu’ ?

  • nu vreau sa ma intelegi gresit domnule stadt bistritz, nu ma roade deloc nenea asta sau altii (maninc si dorm si ma f… foarte bine ) ca sint ei sau nu aici. altceva ma supara . faptul ca ncepe, (incet incet ) ce s-a intimplat odata demult si a ingrozit o tara intreaga zeci de ani. asta ma supara. in rest …….sanatate !!

  • Si uite asa ospatarul Radu Moldovan isi da arama pe fata si il discrediteaza pe Tintean . Dl Tintean are doua variante :sa devina ajutor de ospatar fara onoare , caracter, demnitate si discreditat pe veci ca si om politic si asta doar pentru pozitia de prefect dar sub supravegherea lui Raducu.Sau sa ramana demn sa-si dea demisia si sa-si ocupe locul de director la finante si sa se ocupe de partid alaturi de Dolha. Acesta este examenul pentru Tintean.Ramane un om de valoare vertical sau un om de nimic compromis de ce au facut pana acum si amenintat de ospatarul interlop .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.