Politică

Radu Moldovan: Mă declar mai mult decât mulțumit. Decizia mea, validată

Liderul PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, care a câștigat al 4-lea mandat de președinte al Consiliului Județean, a declarat că este foarte mulțumit de rezultatele obținute de organizația sa la alegerile din 9 iunie.

”Organizația județeană PSD a luat mai multe decizii succesive înainte de campanie. Anumiți colegi primari s-au retras, pe unii i-am retras, și am intrat în alegeri cu 37 de primari. Am terminat alegerile cu 44 de primari, cu cireașa de pe tort municipiul Bistrița. Am câștigat și comune foarte mari cum ar fi Rebrișoara, Feldru, am câștigat Matei, Leșu, llva Mare, Runcu Salvei. Am pierdut trei comune, Uriu, Negrilești și Cetate. Puteam avea Primăriile Cetate și Telciu, la Cetate l-am luat pe domnul Tarniță, la Telciu deciziile politice ne-au dus la schimbarea candidatului. Eu mă declar mai mult decât mulțumit cu cei 44 de primari pe care PSD îi are, de departe cei mai mulți din istoria postdecembristă a organizației Bistrița-Năsăud”, a spus Radu Moldovan.

El a adăugat că se bucură foarte mult că decizia sa de a candida a fost validată ”de către o majoritate calificată, de cetățenii care votează, nu de politicieni, care au contestat acest lucru”: ”Până la urmă, cetățenii sunt cei care trebuie să decidă și eu le sunt profund recunoscător”.

În Consiliul Județean și Consiliul Local Bistrița ar urma să intre doar patru formațiuni politice: PSD, PNL, AUR și UDMR.

8 comentarii

 • Acum aveti toata puterea in municipiu si la judet, nu exista scuza sa nu va apucati de centura ocolitoare si sa urgentati treaba cu autostrada catre Dej-Cluj. Nu se mai poate asa, suntem ultimii din Transilvania fara un metru de drum de mare viteza. Stim povestea cu „nu depinde numai de noi”, dar trebuie sa va bateti pentru Bistrita si pentru judet, ca altii mai mici decat noi (Alba, Salaj) au deja autostrada.

  67
  6
 • ”Decizia privind câştigătorul funcţiei de primar al Bistriţei nu este definitivă. Numărătoarea voturilor se reia marţi dimineaţa!

  Decizia a fost luată de către Biroul Electoral, în urma unei contestaţii făcute de PNL. Deputatul PNL Diana Morar a confirmat faptul că această contestaţie a fost admisă şi că marţi se vor renumăra toate voturile pentru funcţia de primar al Bistriţei.

  Conform primei numărători a voturilor, Gabriel Lazany a ieşit câştigători, cu 8 voturi mai mult decât primarul Ioan Turc. Gabriel Lazany a obținut 15.497 de voturi (44.04 %), în timp ce Ioan Turc a obținut 15.489 de voturi (44.02%).” – informație preluată

  12
  11
  • Păcat ca nu știți sa pierdeți!!
   La o eventuala renumărare poate câștiga Lazany cu încă vreo 50 voturi asa ca joc de glezne
   Ai venit cu o mare minciuna ca se vor renumara voturile..
   Recunoaște înfrângerea

   24
   23
  • Și care e problema??
   Și cei din spital au dreptul la vot așa că joc de glezne pierzatorilor

   16
   16
  • @vocea scarbei, șezi calm ca sunt in Spital și nici dracu nu a venit cu urna. Dacă nu ai fost inspirat să-ți depui o cerere în acest sens către BEC până la ora 14, nu ai putut vota! Da tu îți dai filme.

   7
   5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.